Din mulighed for at søge penge til børnekulturaktiviteter

Går du med tanker om at ville skabe noget for børn i dit lokalområde? Kunne du tænke dig at stable en teaterforestilling på benene, eller er du mere opsat på at lave en utraditionel børnekulturaktivitet?

Hvad enten du er til teater eller utraditionelle børnekulturaktiviteter, så har du nu chancen for at få dine ideer realiseret!
Lolland Kommunes børnekulturpulje på 89.000 kr. til støtte af børneteater og børnekulturaktiviteter kan nemlig nu søges frem til 1. april 2019 af foreninger, kulturinstitutioner og kulturaktører.

Der kan søges støtte til

  • Køb eller produktion af børneteaterforestillinger, evt. en børneteaterfestival (der opfordres til at børneteaterforestillinger afholdes et sted, hvor der ikke tidligere har været børneteater).
  • Enkeltstående børnekulturaktiviteter eller aktiviteter, der laves i sammenhæng med større events.
  • Børnekulturarrangementer med tværfaglige koblinger mellem billedkunst, teater, dans, musik, litteratur eller film m.m.

Arrangementet skal foregå i Lolland Kommune og være afholdt inden udgangen af 2019.

Ved tildeling af støtte lægges vægt på, at aktiviteterne er nytænkende og/eller foregår på steder, hvor der ikke tidligere har været børneteater- eller børnekulturarrangementer.

Ansøgning

Ansøgninger til puljen skal indeholde en projektbeskrivelse inkl. formål, projektperiode, målgruppe og budget.

Der er ansøgningsfrist 1. april 2019. Der kan forventes svar på ansøgningen, senest 1. maj.

Ansøgninger sendes til chefkonsulent Dorthe Skydsbjerg som også kan kontaktes for yderligere oplysninger.