I Lolland Kommune findes 6 åbne aktivitets- og træningscentre, hvoraf det åbne center i Søllested er uden personale. Tilbuddet henvender sig til borgere fra 60 år. Aktiviteterne på de åbne aktivitets- og træningscentre er i høj grad brugerstyrede og båret af frivillige kræfter.

Hvis du vil være frivillig, kan du få hjælp til at starte nye aktiviteter, og derefter kan du selv - eller i samarbejde med andre frivillige - stå for aktiviteten (evt. med let støtte fra en frivillighedskoordinator).

Eller hvis du har en god ide, kan vi hjælpe dig med at etablere kontakten til andre med samme interesse.

Som frivillig gør du hverdagen meningsfuld og indholdsrig for dig selv og andre.

Eksempel på aktiviteter:

• Socialt samvær
  • Litteraturgruppe/højtlæsning
  • Musik og sang
  • Fysiske aktiviteter
  • Spille kort
  • Lave kreative ting med andre
  • IT-undervisning
  • Madlavning og bagning
  • Fællesspisning

Har du fået lyst til at blive frivillig, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bangshavecentret, tlf. 54 67 40 73
Blomsterparken, tlf. 54 67 40 81