Menuplaner for plejeboliger.
Maj 2022, den:
- Rullesteg med svesker med skysauce, rødkål. Ymerfromage med appelsinsauce.
- Forloren hare med vildtsauce, bønner og ærter. Æblegrød.
- Gryderet med cocktailpølser, diner bønner. Klar oksekødssuppe med boller.
- Boller i karry, løse ris, ærter. Hybensuppe med tvebakker.
- Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rodfrugter. Ananas-fersken med ymercreme.
- Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, buketgrønt.) Rabarbergrød.
- Nakkesteg som vildt med vildtsauce, rosenkål. Panna cotta med mangosauce.
- Forloren skildpadde med æg og broccoli. Abrikostrifli.
- Kylling i paprikasauce med løse ris, romanescogrønt. Hindbærgrød.
- Stegt medister med stuvet spinat. Champignonsuppe.
- Stegt kylling med skysauce, blomkål. Hjemmelavet pistacie is.
- Frikadeller med stuvede gulerødder og ærter. Stikkelsbærgrød.
- Kogt torsk med sennepssauce, karotter. (Menu uden fisk: Karbonade med champignonsauce, dampet grønt.) Pærevælling.
- Herregårdsbøf med bearnaisesauce, buketblanding. Frugtsalat med vaniljecreme.
- Kogt skinke med flødekartofler, zucchini mix. Citronfromage med flødeskum.
- Bøf stroganoff med kartoffelmos, broccoli. Blommegrød.
- Nakkekotelet med champignonsauce, peberfrugter. Kærnemælkssuppe med rosiner.
- Sprængt kylling med aspargessauce, bønnesalat. Pandekager med solbærkompot.
- Porrerand med skysauce, glaserede gulerødder. Kirsebærgrød.
- Laksefrikadeller med dildsauce, broccoli. (Menu uden fisk: Hakkebøf med skysauce, broccoli.) Koldskål med kammerjunker.
- Krebinet med stuvet grønt. Henkogt pære med vaniljecreme.
- Oksesteg med skysauce, franske ærter. Appelsinfromage med flødeskum.
- Hamburgerryg med flødekartofler, bønner. Rabarbergrød.
- BBQ revelsben med kold kartoffelsalat, gulerødder. Champignonsuppe.
- Bøf Lindstrøm med skysauce, blomkål. Skovbærgrød.
- Frikadeller med skysauce, rødkål. Frugtsalat med cremesauce.
- Stegt rødspætte med citronsauce, karotter. (Menu uden fisk: Kødboller i tomatsauce, løse ris, ærter.) Abrikossuppe med creme fraiche.
- Langtidsstegt kalvebryst med skysauce, agurker. Kvarkfromage med flødeskum.
- Stegt grisekam med skysauce, romanescogrønt. Nougatfromage med flødeskum.
- Kylling i kryddersauce, broccoli. Stikkelsbærgrød.
- Gryderet med grisekød, løse ris, broccoliblanding. Aspargessuppe.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Hent menuplanen i en pdf-udgave til print:
Uge 20
Tirsdag 17/5: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Cremefraiche sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Onsdag 18/5: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, karotter. Leverpostej med rødbede, ristede champignon. Blomkålsgratin.
Torsdag 19/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Æggesalat med cornichon. Stegt kyllingebryst med karrydressing og syltede peberfrugt
Fredag 20/5: Hamburgerryg med italiensksalat, broccoli. Torskerognssalat med cornichon. Svensk pølseret.
Lørdag 21/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejesalat, citronsky.
Oksesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 22/5: Skinke med æggestand, grønne asparges. Karrysild med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Mandag 23/5: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Laksesalat med kapers. Tarteletter med skinkestuvning.
Uge 21
Tirsdag 24/5: Pastrami med pickles, broccoli. Makrel i tomat med citroncreme. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Onsdag 25/5: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Hønsesalat med bacon. Lun leverpostej med ristede champignon.
Torsdag 26/5: Kalkunbryst-paprika med tomatcreme, minimajs. Æg med mayonnaise, tomatsky. Wienersalat med drueagurk
Fredag 27/5: Sprængt kam med aspargessalat, grønne asparges. Æblesild med kapers. Stegt kyllingebryst med pestocreme, syltede rødpeber.
Lørdag 28/5: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Æg med mayonnaise, benfri sild. Stegt kyllingelår med hjemmelavet agurkesalat.
Søndag 29/5: Skinkesalat med cornichon. Fiskefrikadelle med remoulade. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Mandag 30/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med russisksalat. Kartoffelæggekage.
Uge 22
Tirsdag 31/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Stegte sild i eddike med syltede løg. Stegt kylling med pestocreme, syltet peberfrugt.
Onsdag 1/6: Wienersalat med drueagurk. Æg med mayonnaise, tomatsky. Pastaret med champignon-bacon.
Torsdag 2/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Tunsalat med cornichon. Squashtærte.
Fredag 3/6: Kalkunbryst-paprika med karrymayonnaise, syltet rødpeber. Kamsteg med agurkesalat, appelsinsegment. Æggesalat med drueagurk.
Lørdag 4/6: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Rejer i lage. Kold ribbensteg med rødkål.
Søndag 5/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacondrys. Oksesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Mandag 6/6: Hamburgerryg med italiensksalat og karotter. Laksesalat med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Uge 23
Tirsdag 7/6: Pastrami med pickles, høvlet peberrod. Leverpostej med rødbede og champignon. Rullesteg-svesker med rødkål, appelsinsegment.
Onsdag 8/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Torskerogn med remoulade, citronsky.
Stegt medisterpølse med rødkål.
Torsdag 9/6: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltet peberfrugt. Tomatsild med kapers. Hvidløgspaté med drueagurk.
Fredag 10/6: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Æg med mayonnaise, tomatsky. Kalvesteg med tyttebærskum.
Lørdag 11/6: Kalkunbryst-paprika med grøn pestocreme og syltet rød peberfrugt. Peberrodssild med syltede rødløg. Æg med karrysalat.
Søndag 12/6: Hamburgerryg med italiensksalat og broccoli. Makrel i tomat med citroncreme. Tarteletter med hønsestuvning.
Mandag 13/6: Skinkesalat med cornichon. Fiskefilet med remoulade, citronsky.
Stegt kylling med karry, ananas.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.