Menuplaner for plejeboliger.
Januar 2023, den:
- 1. Hamburgerryg med flødekartofler, ratatouille. Romfromage med flødeskum.
- 2. Krebinet med stuvede ærter og gulerødder. Aspargessuppe.
- 3. Brunkål med flæsk. Kartoffelsuppe.
- 4. Kogt kylling med sur-sødsauce, majs og ærter. Vaniljebudding med solbærsauce.
- 5. Frikadeller med skysauce, blomkål. Rødgrød.
- 6. Dampet hellefisk med dildsauce, romanescogrønt. (Menu uden fisk: Farseret porre med skysauce, buketgrønt.) Risengrød med kanelsukker.
- 7. Gule ærter med sprængt flæsk og medister. Hjemmelavet jordbæris.
- 8. Nakkesteg med flødekartofler, gulerødder. Citronfromage med flødeskum.
- 9. Herregårdsbøf med bearnaisesauce, buketgrønt. Æblegrød.
- 10. Oksebryst med peberrodssauce, bagte gulerødder. Pærevælling.
- 11. Stegt kylling med skysauce, blomkål. Pandekager med solbærkompot.
- 12. Boller i selleri. Jordbærsuppe med tvebakker.
- 13. Dampet torsk i karry-grønsagssauce, løse ris. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, bagte gulerødder.) Alliancegrød.
- 14. Vinbondens fasanbryst med vildtsauce, broccoli. Blommer med vaniljecreme.
- 15. Oksesteg med skysauce, bønner og perleløg. Nougatfromage med flødeskum.
- 16. Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Frikadeller med skysauce, bagte gulerødder.) Stikkelsgrød.
- 17. Kylling i karry, løse ris, ærter. Kærnemælkssuppe med rosiner.
- 18. Rullesteg med skysauce, rødkål. Chokoladeis.
- 19. Frikadeller med stuvet hvidkål. Jordbærgrød.
- 20. Fiskefrikadeller med remouladesauce, broccoli. (Menu uden fisk: Forloren hare med vildtsauce, rosenkål.) Hyldebærsuppe med tvebakker.
- 21. Brændende kærlighed med bagte rødbeder. Henkogt fersken med ymercreme.
- 22. Kalvesteg med flødeskysauce, karotter. Appelsinfromage med flødeskum.
- 23. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rødbeder. Rabarbergrød.
- 24. Boller i karry med løse ris, ærter. Aspargessuppe.
- 25. Kylling i kokoscremesauce med bulgur, zucchini mix. Rombudding med kirsebærsauce.
- 26. Nakkekotelet med champignonsauce, gulerødder. Rødgrød.
- 27. Laksefrikadeller med hollandaisesauce, broccoli. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, buketgrønt.) Vaniljeis med jordbærsauce.
- 28. Kalkunschnitzel med peberfrugtsauce, majsblanding. Ananas og fersken med creme.
- 29. Oksesteg med skysauce, karotter. Jordbærmousse med flødeskum.
- 30. Karbonade med stuvede rosenkål. Sveskegrød.
- 31. Karrygryde med ananas, løse ris, ærter. Porresuppe.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Februar 2023, den:
- 1. Stegt kylling med skysauce, buketgrønt. Hjemmelavet pistacieis.
- 2. Frikadeller med skysauce, blomkål. Jordbærsuppe med tvebakker.
- 3. Dampet rødspætte med dildsauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, bønner.) Blommegrød.
- 4. Rullesteg med svesker, skysauce, rødkål. Pære med chokoladeskum.
- 5. Bøf stroganoff med kartoffelmos, broccoli. Mokkafromage med flødeskum.
- 6. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, rosenkål. Æblegrød .
- 7. Kalkunschnitzel med paprikasauce, majsblanding. Oksekødssuppe med boller.
- 8. Boller i selleri. Hyldebærsuppe med tvebakker.
- 9. Grønkålssuppe med sprængt nakke, kartofler i tern. Skovbærgrød.
- 10. Stegt torsk med persillesauce, bagte gulerødder. (Menu uden fisk: Frikadeller med stuvet hvidkål.) Risengrød med kanelsukker.
- 11. Brændende kærlighed med bagte rødbeder. Frugtsalat med vaniljecreme.
- 12. Kalvesteg med vildtsauce, bagte rodfrugter. Kvarkfromage med solbær.
- 13. Krebinet med skysauce, romanescogrønt. Stikkelsbærgrød.
- 14. Kogt kylling med aspargessauce, buketgrønt. Pærevælling.
- 15. Paprikagryde med løse ris, grillede peberfrugter. Pandekager med kompot.
- 16. Frikadeller med skysauce, rødbedesalat. Alliancegrød.
- 17. Fiskefrikadeller med citronsauce, broccoli. (Menu uden fisk: Forloren hare med vildtsauce, rosenkål.) Kærnemælkssuppe med rosiner.
- 18. Hamburgerryg med stuvet spinat. Hjemmelavet karamelis.
- 19. Stegt grisekam med, kartofler, rødkål. Chokolademousse med flødeskum.
- 20. Braiseret grisekæber i skysauce, blomkål. Jordbærgrød.
- 21. Svensk pølseret med ærter. Aspargessuppe.
- 22. Sprængt kam med flødekartofler, ratatouille. Sveskegrød.
- 23. Boller i karry med løse ris, karotter. Varm æblesuppe med tvebakker.
- 24. Kogt torsk med sennepssauce, bagte rødbeder. (Menu uden fisk: Karbonade med skysauce, bagte gulerødder.) Frugtsalat med cremesauce.
- 25. Forloren and med skysauce, rødkål. Chokoladebudding med flødeskum.
- 26. Gullasch med kartoffelmos, broccoli. Ymerfromage med hindbærsauce.
- 27. Herregårdsbøf med bearnaisesauce, bønner. Abrikosdessert.
- 28. Brunkål med røget flæsk. Æblegrød.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 4
Tirsdag NR. 2 24/1: Kalkunbryst-paprika med tomatcreme, broccoli. Frikadelle med asie. Grøn peberpate med drueagurk.
Onsdag NR. 3 25/1: Skinke med italiensksalat, grønne asparges. Creme fraiche sild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkesalat.
Torsdag NR. 4 26/1: Oksespegepølse med pickles, syltede peberfrugt. Æg med karrysalat, kapers. Hønsesalat m/ananas.
Fredag NR. 5 27/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Makrel i tomat med citron. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag NR. 6 28/1: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, karotter. Æggesalat med cornichon. Rullesteg med rødkål, appelsinsegment.
Søndag NR. 7 29/1: Hamburgerryg med aspargessalat, asparges. Marinerede sild med russisksalat. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Mandag NR. 1 30/1: Kalkunbryst-paprika med karrydressing, syltede peberfrugt.
Torskerognsalat med citronsky. Stegt medister med rødkål.
Uge 5
Tirsdag NR. 2 31/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med mayonnaise, benfri sild. Sylte med sennep. Rødbede.
Onsdag NR. 3 1/2: Kartoffelspegepølse med sky, minimajs. Kryddersild med syltede løg. Porretærte.
Torsdag NR. 4 2/2: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Æg med rejesalat, citronsky. Leverpostej med rødbede og ristede champignon.
Fredag NR. 5 3/2: Skinke med æggestand og grønne asparges. Stegt kyllingebryst med tomatrelish. Æg med karrysalat.
Lørdag NR. 6 4/2: Rullepølse med italiensksalat, tomatsky. Fiskefrikadelle med remoulade. Kalvesteg med peberrodssalat, syltet rødpeber.
Søndag NR. 7 5/2: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede peberfrugt. Sennepssild med syltede rødløg, kapers. Stegt grisekam med agurkesalat og
appelsinsegment.
Mandag NR. 1 6/2: Pastrami med pickles, broccoli. Makrel i tomat med mayonnaise. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Uge 6
Tirsdag NR. 2 7/2: Oksespegepølse med pickles. Æg med benfri sild, kapers.
Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Onsdag NR. 3 8/2: Kalkunbryst-paprika med karry og syltede peberfrugt. Marinerede sild med kapers. Svensk pølseret.
Torsdag NR. 4 9/2: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med karrysalat. Græsk frikadelle med asie.
Fredag NR. 5 10/2: Hamburgerryg med italiensk salat, asparges. Fiskesalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag NR. 6 11/2: Skinkesalat med cornichon. Tomatsild med kapers. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.
Søndag NR. 7 12/2: Sprængt grisekam med aspargessalat og broccoli. Tunsalat med citronsky. Broccoligratin.
Mandag NR. 1 13/2: Kødpølse med remoulade og ristede løg. Æggesalat med drueagurk. Stegt kylling med pestocreme og karotter.
Uge 7
Tirsdag NR. 2 14/2: Hammelspegepølse med sky og minimajs. Torskerogn med remoulade, citronsky. Leverpostej med drueagurk og champignon.
Onsdag NR. 3 15/2: Rullepølse med sky og syltede løg. Æggesalat med drueagurk. Tarteletter med hønsestuvning.
Torsdag NR. 4 16/2: Wienersalat med cornichon. Kalkunfrikadelle med asie. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Fredag NR. 5 17/2: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Hønsesalat med bacon. Ribbensteg med rødkål.
Lørdag NR. 6 18/2: Dyrlægens natmad med sky og syltede løg. Æg med mayonnaise, tomatsky. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Søndag NR. 7 19/2: Sprængt oksebryst med peberrodssalat og syltede peberfrugt.
Tunmousse med dressing, citronsky. Hvidløgspate med cornichon.
Mandag NR. 1 20/2: Skinke med æggestand og grønne asparges. Kryddersild med kapers. Stegt kylling med karrymayonnaise, ananas.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Hent menuplan i en pdf-udgave til print
- Menuplan for Madservice februar 2023 til print (PDF)
- Menuplan uden fisk for Madservice februar 2023 til print (PDF)
- Menuplan for Madservice januar 2023 til print (PDF)
- Menuplan uden fisk for Madservice januar 2023 til print (PDF)
- Menuplan uden indmad for Madservice januar 2023 til print (PDF)
- Kold pålægsanretninger uge 4 til uge 7 2023 til print (PDF)