Menuplaner for plejeboliger

August 2019

  1. Kalkuncuvette med estragonsauce, romanescogrønt. Alliancegrød.
  2. Grillet laks med hollandaise, bønner. Appelsinfromage.
  3. Forloren and med skysauce, rødkål. Frugtsalat.
  4. Sprængt grisekam med aspargessauce, bagte gulerødder. Jordbærmousse.
  5. Krebinetter med stuvet sommerkål. Hindbærgrød.
  6. Kyllingesteg med skysauce, agurkesalat. Oksekødssuppe.
  7. Svensk pølseret med ærter. Vaniljebudding med saftsauce.
  8. Kogt oksebryst med sur sød sauce, broccoli. Pandekage med stikkelsbærkompot.
  9. Dampet rødspætte med aspargessauce, grønt. Hjemmelavet is med ribs.
  10. Frikadeller med kold kartoffelsalat, ratatouille. Kold jordbærsuppe med flødeskum.
  11. Mørbradgryde med cocktailpølser, ris, gulerødder. Citronfromage.
  12. Marineret nakkesteg, bagt kartoffel, buketgrønt. Abrikosgrød.
  13. Stegt medister med stuvet spinat. Blomkålssuppe.
  14. Kylling i karrysauce, ris, bagte gulerødder. Hjemmelavet is.
  15. Biksemad med skysauce, bønner. Koldskål med kammerjunkere.
  16. Laksefrikadeller med hollandaise, stegte kartofler, grønt. (Uden fisk: Farsbrød med tomatiseret sauce, stegte kartofler, grønt). Panna cotta med hybenkompot.
  17. Forloren hare med vildtsauce, sauteret grønt. Rabarbergrød.
  18. Hjerter i flødesauce med kartoffelmos, broccoli. (Uden indmad: Amerikansk farsbrød med tomatsauce, zucchini). Fromage med flødeskum.
  19. Karbonade med stuvede ærter og gulerødder. Rødgrød.
  20. Oksegryde med peberfrugt, gulerødder. Broccolisuppe.
  21. Paneret flæsk med mælkeærter. Hjemmelavet is med lokale bær.
  22. Farsbrød med skysauce, bagte timiangulerødder. Kold æblesuppe med creme fraiche.
  23. Stegt rødspættefilet med persillesauce, bønner. (Uden fisk: Farseret porre med skysauce, grønt) Hindbærkoldskål med kammerjunkere.
  24. Stegt kalkun med paprikasauce, blomkål. Stikkelsbærgrød.
  25. Hamburgerryg med kold kartoffelsalat, ratatouille. Jordbærfromage.
  26. Frikadeller med skysauce, romanescogrønt. Skovbærgrød.
  27. Krebinet med stuvet blomkål. Tomatsuppe.
  28. Kalkunschnitzel, estragonsauce, stegte kartofler, grønt. Vaniljebudding med saftsauce.
  29. Oksesteg med skysauce, karotter. Kirsebærgrød.
  30. Fiskefrikadeller med remouladesauce, bønner. (Uden fisk: Farseret grønt med lys sauce, gulerødder). Jordbærkoldskål med kammerjunkere.
  31. Bøf Lindstrøm, skysauce, stegte grøntsager. Sorbet af lokale bær.


Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.

Hent menuplanen som pdf-udgave: August

Uden fisk

Uden indmad

Uge 33 2019

Tirsdag 13/8: Kryddersild med kapers. Skinke med æggestand og asparges. Æg med mayonnaise og tomatsky.

Onsdag 14/8: Kalverullepølse med sky og porre. Cremefraiche sild med syltede rødløg Broccoligratin (Anretning).

Torsdag 15/8: Hvid hønsesalat med bacon. Sprængt oksebryst med peberrodssalat og karotter. Leverpostej med rødbede og ristede champignon.

Fredag 16/8: Oksesteg med hummus og soltørrede tomat Æg med mayonnaise, tomatsky Tunmousse med dressing med citronsky (Anretning).

Lørdag 17/8: Grillet kalkunbryst med karrydressing og syltede peberfrugt. Laksesalat med citronsky. Oksespegepølse med pickles og cornichon.

Søndag 18/8: Karrysild med kapers. Hamburgerryg med aspargessalat og gulerod i strimler. Æggesalat med tomatsky.

Mandag 19/8: Oksesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod. Stegte sild i eddike med syltede løg. Tarteletter med hønsestuvning (Anretning).

Uge 34 2019

Tirsdag 20/8: Makrel i tomat med citroncreme Grillet kyllingebryst med tomatrelish og fersken. Æg med mayonnaise og benfri sild.

Onsdag 21/8: Kødpølse med remoulade og ristede løg. Kryddersild med kapers Squashtærte (Anretning)

Torsdag 22/8: Sprængt oksebryst med pickles og høvlet peberrod. Fiskefrikadelle med remoulade. Wienersalat med drueagurk.

Fredag 23/8: Dyrlægens natmad med sky og porre. Oksesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod. Æg med rejesalat og citronsky

Lørdag 24/8: Marinerede sild og russisksalat. Rullepølse med sky og porre. Hønsesalat med bacon

Søndag 25/8: Kalkunbryst-paprika med ostecreme og minimajs. Sennepssild med rødløg. Svensk pølseret (Anretning).

Mandag 26/8: Kalverullepølse med sky og porre. Skinkesalat med cornichon. Stegt fisk med remoulade (Anretning).

Uge 35 2019

Tirsdag 27/8 Hamburgerryg med æggestand og grønne asparges. Stegte sild i eddike med syltede løg. Tarteletter m/ skinkestuvning (Anretning).

Onsdag 28/8 Kartoffelspegepølse med sky og minimajs. Kryddersild med kapers. Æg med citroncreme og tomatsky.

Torsdag 29/8 Fiskesalat med kapers. Frikadelle med asie, mandarin. Pastrami med pickles, broccoli.

Fredag 30/8: Kalkunbryst-paprika med karrymayonnaise, ananas. Skinkesalat med cornichon Blomkålsgratin (Anretning).

Lørdag 31/8: Æg med mayonnaise og tomatsky. Karrysild med kapers. Leverpostej med rødbede, ristede champignon.

Søndag 1/9: Marinerede sild med syltede rødløg. Rullesteg med svesker, rødkål og appelsinsky. Stegt kyllingelår med agurkesalat (Anretning).

Mandag 2/9: Æggesalat med drueagurk. Dyrlægens natmad med sky, porre. Fiskefrikadelle med remoulade.

Uge 36 2019

Tirsdag 3/9: Æg med mayonnaise, tomatsky. Oksesteg med tomatrelish, høvlet peberrod. Hvidløgspaté med drueagurk.

Onsdag 4/9: Wienersalat med tomatsky. Torskerogn med remoulade, citronsky. Kold ribbensteg med rødkål (Anretning).

Torsdag 5/9: Tunsalat med citronsky. Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltet rød peberfrugt. Rullesteg-svesker med rødkål, appelsinsegment.

Fredag 6/9: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Frikadelle med agurkesalat (Anretning).

Lørdag 7/9: Æg med karrysalat, tomatsky. Peberrodssild med syltede rødløg. Kalkunbryst-paprika med grøn pestocreme, karotter.

Søndag 8/9: Hamburgerryg med italiensksalat, broccoli. Kryddersild med kapers. Hakkebøf med bløde løg, asier (Anretning).

Mandag 9/9: Makrel i tomat med citroncreme. Oksespegepølse med pickles, syltet
peberfrugt. Æggesalat med broccoli.

​Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.

Hent menuplanen som pdf-udgave: Uge 33-36

Menuplaner for frit valg

Menuplaner for frit valg ser du på vores leverandørers hjemmeside.