Menuplaner for plejeboliger.
Marts 2024, den:
- Laksefrikadeller, hollandaisesauce, broccoli. (Menu uden fisk: Porrerand med skysauce, buketgrønt.) Mannagrød med kanelsukker.
- Grønkålssuppe med sprængt nakke. Pandekager med solbærkompot.
- Stegt grisekam med skysauce, bagte gulerødder. Citronfromage med flødeskum.
- Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rødbeder. Æblegrød med mælk.
- Oksebryst med peberrodssauce, gulerødder. Oksekødssuppe med boller.
- Frikadeller med stuvede blomkål. Vaniljebudding med solbærsauce.
- Kalkunschnitzel med peberfrugtsauce, bulgur, ærter. Jordbærsuppe med tvebakker.
- Dampet torsk i karry-grønsagssauce, løse ris. (Menu uden fisk: Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rodfrugter.) Alliancegrød med mælk.
- Skipperlabskovs med lun rødbedesalat. Blommer med vaniljecreme.
- Oksesteg med skysauce, dinerbønner, perleløg. Nougatfromage med flødeskum.
- Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rodfrugter.) Stikkelsgrød med mælk.
- Kylling i karry, løse ris, ærter. Kærnemælkssuppe med rosiner.
- Rullesteg med skysauce, rødkål. Hindbær is med hvid chokolade.
- Frikadeller med stuvet hvidkål. Jordbærgrød med mælk.
- Fiskefrikadeller med remouladesauce, broccoli. (Menu uden fisk: Forloren and med skysauce, rosenkål.) Hyldebærsuppe med tvebakker.
- Brændende kærlighed med æbleratatouille. Henkogt fersken med ymercreme.
- Marineret grisesteg med flødekartofler, gulerødder. Svesketrifli.
- Hakkebøf, skysauce, bagte rodfrugter. Rabarbergrød med mælk.
- Sprængt kylling med aspargessauce, bønner-ærter. Hønsekødsuppe med boller.
- Kalkunbryst-tomat med ratatouillesauce, ris. Jordbærsuppe med tvebakker.
- Bankekød med kartoffelmos, dinerbønner. Blommegrød med mælk.
- Torsk i grov sennepssauce, bagte gulerødder. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, rødkål.) Pærevælling.
- Forloren hare med vildtsauce, romanescogrønt. Frugtsalat med vaniljecreme.
- Nakkesteg med skysauce, dinerbønner. Ymerfromage med hindbærsauce.
- Krebinet med stuvet hvidkål. Rødgrød med mælk.
- Stegt medister med skysauce, buketgrønt. Aspargessuppe.
- Biksemad med bearnaisesauce, lun rødbedesalat. Stikkelsbærgrød med mælk.
- Kamsteg med skysauce, rødkål. Pistacie is.
- Dampet hellefisk med hollandaise, romanescogrønt. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, karotter.) Bagte æbler med flødeskum.
- Stegt kylling med skysauce, agurkesalat. Fløderand med jordbærsauce.
- Kalvesteg med skysauce, glaserede løg, gulerødder. Mokkafromage med flødeskum.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 12
Tirsdag 19/3: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede løg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 20/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Æggesalat med drueagurk. Svensk pølseret.
Torsdag 21/3: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Makrel i tomat med citroncreme. Frikadelle med asie.
Fredag 22/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med mayonnaise, tomatsky. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 23/3: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æblesild med kapers.
Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Søndag 24/3: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Mandag 25/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalkunbryst med pestocreme, syltede
peberfrugt. Porretærte.
Uge 13
Tirsdag 26/3: Sprængt oksebryst med æblesalsa. Æg med karrysalat, kapers.
Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Onsdag 27/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Frikadelle med mandarin, drueagurk. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.
Torsdag 28/3: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Hvid hønsesalat med bacon. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Fredag 29/3: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Rejer i lage og mayonnaise. Skidende æg.
Lørdag 30/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg.
Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 31/3: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugter. Stegt fiskefilet med remoulade. Stegt grisekam med appelsinsegment, agurkesalat.
Mandag 1/4: Wienersalat med cornichon. Røget laks med æggestand, grønne
asparges. Mørbradbøf med bløde løg.
Uge 14
Tirsdag 2/4: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 3/4: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Blomkålsgratin.
Torsdag 4/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie.
Fredag 5/4: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede rød peber. Æg med mayonnaise, tomatsky. Pastaret med champignon, bacon.
Lørdag 6/4: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk.
Stegt kylling med agurkesalat, appelsinsegment.
Søndag 7/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Lun leverpostej med ristede champignon.
Mandag 8/4: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.
Uge 15
Tirsdag 9/4: Kalkunbryst med agurkerelish, mandarin. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg med svesker, rødkål, asie.
Onsdag 10/4: Oksespegepølse med æblesalsa. Fiskefrikadelle med remoulade. Kold ribbensteg med rødkål.
Torsdag 11/4: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, karotter. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 12/4: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Tarteletter med hønsestuvning.
Lørdag 13/4: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon.
Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 14/4: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Tunmousse med dressing. Stegt grisekam med rødkål, mandarin.
Mandag 15/4: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.