Menuplaner for plejeboliger.
Juni 2023, den:
- BBQ-revelsben med kold kartoffelsalat, gulerødder. Blommegrød med mælk.
- Dampet laks med hollandaisesauce, broccoli. (Menu uden fisk: Frikadeller med stuvet sommerkål.) Koldskål med kammerjunker.
- Kalvefrikassé. Fersken med makronskum.
- Nakkesteg med skysauce, ovnbagt ratatouille. Jordbærmousse med flødeskum.
- Krebinet med skysauce, buketblanding. Rødgrød med mælk.
- Kalvehjerter i flødesauce, kartoffelmos, karotter. (Menu uden indmad: Pastaret med skinke og broccoli.) Oksekødssuppe med boller.
- Svensk pølseret med ærter. Sorbet af citron og mango.
- Frikadeller med skysauce, rødkål. Alliancegrød med mælk.
- Fiskefrikadeller med remouladesauce, buketgrønt. (Menu uden fisk: Pastaret med skinke og broccoli.) Frugtsalat med cremesauce.
- Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rodfrugter. Kold jordbærsuppe med skum.
- Krydret nakkesteg med skysauce, romanescogrønt. Citronfromage med flødeskum.
- Mælkeærter med paneret flæsk. Abrikosgrød med mælk.
- Herregårdsbøf med bearnaise, bønner. Blomkålssuppe.
- Stegt grisekam med skysauce, rødkål. Karamelis.
- Stegt kylling med skysauce, gulerødder, agurkesalat. Rabarbergrød med mælk.
- Dampet torsk med kaperssauce, karotter. (Menu uden fisk: Karbonade med stuvet blomkål.) Koldskål med kammerjunker.
- Forloren hare med vildtsauce, blomkål. Pære med chokoladeskum.
- Kalvesteg med flødeskysauce, bønner. Jordbærfromage med flødeskum.
- Boller i karry med løse ris, ærter. Sveskegrød med mælk.
- Hønsefrikassé. Paprikasuppe.
- Hamburgerryg med flødekartofler, grønt. Æblesuppe med creme fraiche.
- Frikadeller med skysauce, romanescogrønt. Jordbærgrød med mælk.
- Grillpølse med kartoffelsalat, peberfrugt-squash. Hindbærkoldskål.
- Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Forloren and med skysauce, rødkål.) Toblerone is.
- Okseragout med kartoffelmos. Appelsinfromage med flødeskum.
- Nakkesteg med skysauce, blomkål. Skovbærgrød med mælk.
- Kylling i paprikasauce, løse ris, ærter. Aspargessuppe.
- Sprængt kam med aspargessauce, broccoliblanding. Jordbærgrød med mælk.
- Biksemad med bearnaisesauce, lun rødbedesalat. Vaniljebudding med saftsauce.
- Dampet hellefisk i karrygrøntsagssauce. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, karotter.) Koldskål med kammerjunker.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 20
Tirsdag 16/5: Kalkunbryst-paprika med tomatcreme, broccoli. Tomatsild med kapers. Leverpostej med rødbede, ristede champignon.
Onsdag 17/5: Skinke med italiensksalat, grønne asparges. Frikadelle med agurkesalat, mandarin. Blomkålsgratin.
Torsdag 18/5: Oksespegepølse med pickles, syltede peberfrugt. Stegt kyllingebryst med karry, syltede peberfrugt. Wienersalat med drueagurk.
Fredag 19/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Torskerognssalat med cornichon. Svensk pølseret.
Lørdag 20/5: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, karotter. Æg med rejesalat, citronsky. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 21/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Karrysild med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Mandag 22/5: Hamburgerryg med aspargessalat, asparges. Æggesalat med cornichon. Tarteletter med skinkestuvning.
Uge 21
Tirsdag 23/5: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med citroncreme. Æg med karrysalat, kapers.
Onsdag 24/5: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltet peberfrugt. Skinkesalat med cornichon. Kartoffelæggekage.
Torsdag 25/5: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med mayonnaise, benfrisild.
Stegt kyllingebryst med pestocreme, syltede rødpeber.
Fredag 26/5: Hamburgerryg med aspargessalat, Asparges. Æblesild med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Lørdag 27/5: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hvid hønsesalat med bacon.
Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 28/5: Rullepølse med italiensksalat, karotter. Røget laks med æggestand og grønne asparges. Stegt kyllingelår med hjemmelavet agurkesalat.
Mandag 29/5: Skinke med æggestand, asparges. Rejer med mayonnaise, citronsky.
Lun leverpostej med ristede champignon.
Uge 22
Tirsdag 30/5: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Stegte sild i eddike med syltede løg. Stegt kylling med pestocreme, syltet peberfrugt.
Onsdag 31/5: Wienersalat med drueagurk. Æg med mayonnaise, tomatsky. Porretærte.
Torsdag 1/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Tunsalat med cornichon. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Fredag 2/6: Kalkunbryst-paprika med karrymayonnaise, syltet rødpeber. Fiskefrikadelle med remoulade, citronsky. Pastaret med champignon-bacon.
Lørdag 3/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æggesalat med drueagurk. Kamsteg med agurkesalat, appelsinsegment.
Søndag 4/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Kold ribbensteg med rødkål.
Mandag 5/6: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Kryddersild med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Uge 23
Tirsdag 6/6: Skinkesalat med cornichon. Leverpostej med rødbede og champignon. Æg med karrysalat, kapers.
Onsdag 7/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Torskerogn med remoulade, citronsky. Stegt medisterpølse med rødkål.
Torsdag 8/6: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltet peberfrugt. Creme fraichesild med syltede rødløg. Hvidløgspaté med drueagurk.
Fredag 9/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med mayonnaise, tomatsky. Stegt kylling med karry, ananas.
Lørdag 10/6: Kalkunbryst-paprika med grøn pestocreme og syltet rød peberfrugt.
Peberrodssild med kapers. Rullesteg-svesker med rødkål, appelsinsegment.
Søndag 11/6: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Makrel i tomat med citroncreme. Tarteletter med hønsestuvning.
Mandag 12/6: Hamburgerryg med italiensksalat og broccoli. Fiskefilet med remoulade, citronsky. Æg med russisksalat.
Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.
Uge 24
Tirsdag 13/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrysalat, kapers. Kalkunfrikadelle med asie.
Onsdag 14/6: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Cremefraiche sild med syltede rødløg. Broccoligratin.
Torsdag 15/6: Sprængt oksebryst med pickles, broccoli. Stegt kyllingebryst med
karrymayonnaise, rød peberfrugt. Leverpostej med rødbede, ristede champignon.
Fredag 16/6: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Fiskesalat med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Lørdag 17/6: Hamburgerryg med italiensksalat, asparges. Tunmousse med dressing med citronsky. Hønsesalat med bacon.
Søndag 18/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejesalat, citronsky. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Mandag 19/6: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Kryddersild med kapers. Æggesalat med drueagurk.
Uge 25
Tirsdag 20/6: Sprængt kam med aspargessalat, grønne asparges. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli. Frikadelle med asie.
Onsdag 21/6: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Æblesild med kapers.
Stegt kyllingelår med hjemmelavet agurkesalat.
Torsdag 22/6: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltet rødpeber. Æg med mayonnaise, benfri sild. Wienersalat med drueagurk.
Fredag 23/6: Rullepølse med italiensksalat, karotter. Makrel i tomat med citroncreme. Svensk pølseret.
Lørdag 24/6: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, saftgele. Æg med mayonnaise, tomatsky. Leverpostej med rødbede, ristede champignon.
Søndag 25/6: Skinkesalat med cornichon. Marinerede sild og russisksalat.
Oksesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.
Mandag 26/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Fiskefrikadelle med remoulade, citronsky. Æggekage med tomat, bacon.
Uge 26
Tirsdag 27/6: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Stegte sild i eddike med syltede løg. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Onsdag 28/6: Hamburgerryg med italiensksalat, broccoli. Æg med karrysalat, kapers.
Stegt kyllingebryst med pestocreme, syltet rød peber.
Torsdag 29/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Karrysild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie.
Fredag 30/6: Kalkunbryst-paprika med tomatcreme, minimajs. Kamsteg med rødkål, appelsinsegment. Æggesalat med drueagurk.
Lørdag 1/7: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tarteletter med fiskestuvning. Hønsesalat med bacon.
Søndag 2/7: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med rejesalat, citronsky. Pastaret med champignon-bacon.
Mandag 3/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Tunsalat med cornichon.
Lun leverpostej med ristede champignon.
Uge 27
Tirsdag 4/7: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg.
Rullesteg-svesker med rødkål, appelsinsegment.
Onsdag 5/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med karrysalat. Kalkunfrikadelle med asie.
Torsdag 6/7: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, saftsky. Torskerogn med remoulade, citronsky. Hvidløgspaté med drueagurk.
Fredag 7/7: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Æg med mayonnaise, tomatsky. Kalvesteg med tyttebærskum.
Lørdag 8/7: Kalkunbryst-paprika med grøn pestocreme, karotter. Tomatsild med kapers. Æg med mayonnaise, tomatsky.
Søndag 9/7: Hamburgerryg med italiensksalat, asparges. Makrel i tomat med citroncreme. Porretærte.
Mandag 10/7: Skinkesalat med cornichon. Fiskefilet med remoulade.
Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.