Skip til hoved indholdet

Familiestøtten

Lolland Kommune har indgået en aftale med Familiestøtten, der betyder, at det nu er muligt for alle familier at donere eller modtage tøj og legetøj gennem Familiestøtten. Hvis I er en familier der kunne tænke sig at donere jeres aflagte tøj og legetøj til en familie der har det svært, eller hvis I er en familie der kæmper med økonomien, så tilmeld jer vores digitale tilmeldingssystem via Familiestøttens hjemmeside.

Koncept

Donere og modtagere bliver matchet med barnets/børnenes alder, køn mm. og når dette først er gjort vil levering ske automatisk.

Dette har vist sig at være en succes og grupperne er stadigt stigende.

Øget livskvalitet

Børn der lever i fattige familier, lever også ofte et liv fuld af bekymringer. Forældrenes økonomiske frustrationer smitter af på børnene, og mange børn oplever en skyldfølelse og et ansvar, der ikke er meningen et barn skal have.

Gennem Familiestøtten får de udsatte familier ikke kun lettet deres økonomi, de får også lettet deres dagligdag for en masse bekymringer. De får mere overskud til at være forældre, så børnene kan få lov til at være børn.

Tøjindsamling for alle

En gang om året kan alle donere tøj og legetøj over et par intensive dage, når frivillige fra Familiestøtten samler ind i samarbejde med CELF og Lolland Kommune.

Tøjindsamlingen blev gennemført for første gang i Oktober 2021 og vil blive gentaget en gang om året. Hold øje med kommunens hjemmeside og lokalaviser, hvor det offentliggøres, når næste indsamling og uddeling finder sted.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00


Nyttige links