Fylder alkohol for meget i din familie? Så kan vi hjælpe dig.

Familie og Alkohol er et tilbud til dig, der lever i en familie, hvor alkohol er begyndt at fylde for meget. Det påvirker måske jeres hverdag og trivsel? Eller jeres indbyrdes relationer i familien? Det kan også være, at der i familien er et ønske om en sundere livsstil, og at du i den forbindelse har et ønske om at skrue ned for alkoholforbruget?

Et skræddersyet forløb til dig og din familie

Vi tilbyder samtaler og forløb, der kan hjælpe dig og din familie tilbage på en bedre kurs. Vi tager udgangspunkt i hele familien og arbejder med de dynamikker, der er på spil i netop jeres familie.

Konkret tilbyder vi:

  • Individuelle samtaler til dig, der drikker for meget
  • Pårørendesamtaler
  • Parsamtaler
  • Børnesamtaler
  • Familiesamtaler

I perioder tilbyder vi også gruppeforløb for børn og familier.

Som supplement til vores samtaler tilbyder vi NADA-akupunktur. NADA er en øreakupunkturmetode, der for eksempel kan lindre på stress, søvnproblemer, angst eller abstinenser.

Kontakt os

Er du i tvivl, om dette tilbud er noget for dig? Kontakt os på telefon 25 18 96 20 og få mere information. Det er uforpligtende, vi har tavshedspligt, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Telefontid:

  • Mandag-torsdag kl. 8-16
  • Fredag kl. 8-13

Har du ikke mulighed for at ringe i åbningstiden, kan du altid lægge en besked. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilbuddet er gratis, og alle kan henvende sig. Uanset om det er dig, der har et ønske om at ændre dit alkoholforbrug, eller en i din familie.

Hvem er vi?

Hos Familie & Alkohol møder du et team af professionelle rådgivere. Vi har alle mange års erfaring og vi ved, hvad der skal til for at hjælpe dig og din familie. Vi har indrettet nogle hyggelige lokaler, og gør meget ud af at skabe en nærværende og imødekommende atmosfære for alle i din familie.

Adresse: Klostergade 20A, Nakskov.

Familie & Alkohol er støttet af TrygFonden og er en indsats under Broen til Bedre Sundhed. Et partnerskab mellem Guldborgsund og Lolland kommuner, Region Sjælland, de praktiserende læger og det lokale erhvervsliv.

Hvad siger familierne om Familie og Alkohol?

”Jeg har lært mere omkring mig selv og har fået en masse redskaber til at håndtere alkoholen.”

”Jeg er stoppet med at drikke alkohol, og vi er blevet en mere glad familie. Jeg har selv mere overskud og er ikke så negativ mere.”

”Jeg oplever, der igennem samtalerne er en intuitiv forståelse af, hvad der rører sig i en selv, når man kan have svært ved at hitte hoved og hale i tingene selv. Jeg oplever et kæmpe engagement og empati fra behandleren. Der bliver skabt et frirum til at sætte ord på selv de sværeste følelser.”

”Det har været med til at skabe ro for mig og min søn, hvilket jeg ikke troede kunne komme så hurtigt og naturligt.”