header-img

Tandplejen Lolland

Borgerbooking.

Med et nyt bookingsystem på nettet giver Tandplejen i Lolland Kommune nu alle forældre mulighed for selv at booke, ændre eller aflyse deres barns/børns tandlægeaftaler.

Alle forældre inviteres til at logge ind på Tandplejens booking https://tandplejen-booktid.lolland.dk, hvor de selv kan booke tider, når deres  barn/børn skal til undersøgelse eller behandling i Tandplejen, En automatisk sms eller e-mail minder forældrene om det, når tiden nærmer sig.

Hvis far eller mor vil se deres barns journal, kan det lade sig gøre. Tandplejens notater kan læses døgnet rundt på borgerbooking Det eneste det kræver er, at forælde logger ind med deres NEM-id.

Med det nye bookingsystem får forældrene nem og hurtig adgang til en lang række funktioner  og vigtige informationer. I en travl hverdag håber Tandplejen, at forældrene vil tage rigtig godt imod muligheden for at gå ind og book en tid hjemmefra i stedet for at være afhængig af at skulle ringe inden for åbningstiden. I første omgang opfordres forældrene til at logge på og opdatere kontaktoplysningerne.

Ved tvivlsspørgsmål kontakt venligst Tandplejen Lolland på telefon 54 67 75 55 eller Tandplejen@Lolland.dk

 

Alle børn fra 0-18 år, som bor i Lolland Kommune, kan gå gratis til tandlæge på én af kommunens to klinikker i hhv. Nakskov og Maribo.

Barnet bliver automatisk indkaldt til den klinik, I bor tættest på.  I kan dog frit vælge, hvilken klinik I ønsker at høre til. I bliver indkaldt til det første besøg, når jeres barn er cirka otte måneder.

Mailadresse til begge klinikker: Tandplejen@Lolland.dk

Book tid til tandpleje

Sidst opdateret 13-12-2016