Skip til hoved indholdet

Hjemmesiden har fået ny platform

Lolland Kommunes hjemmeside lolland.dk er nu flyttet over på en ny platform, der lever op til kravene om sikkerhed og webtilgængelighed. Vi har i den forbindelse opdateret og tilpasset indholdet til den nye løsning, og siden har fået et nyt grafisk udtryk.

Vi har siden starten af året arbejdet med at flytte indhold fra den gamle hjemmeside over på den nye platform. Nu er vi klar til at præsentere siden, og vi håber, at I vil tage godt imod den.  

Indholdet er grundlæggende det samme som før. For at tilpasse det til den nye platform og for at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, har vi dog rykket rundt på noget af det. Du vil derfor kunne opleve, at vores informationer ligger andre steder, end de plejer, eller at enkelte sider har fået nye overskrifter.

Er der noget, du ikke kan finde via menuen, anbefaler vi, at du bruger søgefeltet øverst på siden.

Vi arbejder stadig på hjemmesiden

Selvom hjemmesiden nu er klar til brug, arbejder vi stadig på at gøre den bedre. Alting er endnu ikke helt på plads, og der kan også være sket fejl undervejs, som vi nu skal have rettet. 

Vi vil løbende implementere nogle af de funktioner, den nye platform giver mulighed for. Derudover vil vi i den kommende tid lave forskellige former for brugerundersøgelser for at sikre, at siden fungerer i praksis, og se om der er noget, der bør ændres.

Abonner på nyheder

Du kan stadig se nyheder fra kommunens forskellige områder på forsiden, ligesom der fortsat er mulighed for at abonnere på nyhedsbreve. Har du tidligere abonneret på nyhedsbreve, skal du dog tilmelde dig på ny. Til gengæld får du nu mulighed for selv at vælge, hvor ofte du ønsker at få tilsendt nyheder.

Tilmeld dig nyhedsbrev.

Flytning af Lolland Kommunes øvrige sider

Foruden Lolland Kommunes hovedside skal kommunens øvrige institutionssider og temasider også flyttes til den nye platform inden årets udgang. Det er vi nu i gang med.

Hjælp os med at gøre hjemmesiden bedre

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du opdager fejl eller mangler på hjemmesiden, eller hvis du vil fortælle, hvad der fungerer godt.

Benyt feedback-funktionen, som du finder nederst på alle siderne, eller send en mail til: webmaster@lolland.dk

Seneste nyheder

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00


Nyttige links