Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Pålægsanretninger uge 52 2025 til uge 3 2026

Uge 52

Tirsdag 23/12: Kalkunbryst med pestocreme, gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, drueagurk. Æg med russisksalat.
Onsdag 24/12: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Rejer med mayonnaise. Flæskesteg med rødkål, asie.
Torsdag 25/12: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Laksesalat med kapers. Æbleflæsk.
Fredag 26/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Julesild med syltede løg, kapers. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Lørdag 27/12: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 28/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Grov skinkesalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Mandag 29/12: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Æg med mayonnaise. Pastaret med champignon og bacon.

Uge 1

Tirsdag 30/12: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 31/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Røget laks med æggestand, asparges. Flæskesteg med rødkål.
Torsdag 1/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Fredag 2/1: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Sennepssild med syltede rødløg. Omelet med champignon og ost.
Lørdag 3/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Leverpostej med ristede champignon og bacon.
Søndag 4/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Æggesalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkesalat.
Mandag 5/1: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Uge 2

Tirsdag 6/1: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 7/1: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Torsdag 8/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 9/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 10/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Flæskesteg med rødkål.
Søndag 11/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli. Biksemad.
Mandag 12/1: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 3

Tirsdag 13/1: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.
Onsdag 14/1: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Stegt medister med rødkål.
Torsdag 15/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Fredag 16/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Porretærte.
Lørdag 17/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Flæskesteg med agurkesalat, mandarin.
Søndag 18/1: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat. Kold ribbensteg med rødkål.
Mandag 19/1: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med fersken, drueagurk.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links