Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Pålægsanretninger uge 44 til uge 47 2025

Uge 44

Tirsdag 28/10: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin
Onsdag 29/10: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 30/10: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 31/10: Røget medister med remoulade, ristede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Æbleflæsk.
Lørdag 1/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 2/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli. Omelet med champignon, ost.
Mandag 3/11: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 45

Tirsdag 4/11: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 5/11: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Biksemad.
Torsdag 6/11: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Makrel i tomat med mayonnaise. Æg med mayonnaise.
Fredag 7/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Porretærte.
Lørdag 8/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 9/11: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat. Tarteletter med skinkestuvning.
Mandag 10/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æblesild med kapers. Frikadelle med rødkål, asie.

Uge 46

Tirsdag 11/11: Sprængt oksebryst med æblesalsa, broccoli. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med karrysalat.
Onsdag 12/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Blomkålsgratin.
Torsdag 13/11: Sønderjysk spegepølse med pickles, broccoli. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 14/11: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 15/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 16/11: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Tunmousse med dressing. Jagtpølse med peberrodssalat.
Mandag 17/11: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Rullesteg med rødkål, asie.

Uge 47

Tirsdag 18/11: Kalkunbryst med pestocreme, gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, drueagurk. Æg med russisksalat.
Onsdag 19/11: Sprængt oksebryst med pickles, broccoli. Grov skinkesalat med cornichon. Stegt medister med rødkål.
Torsdag 20/11: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 21/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Pastaret med champignon, bacon.
Lørdag 22/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 23/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Mandag 24/11: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links