Pålægsanretninger uge 44 til uge 47 2025
Uge 44
Tirsdag 28/10: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin
Onsdag 29/10: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 30/10: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 31/10: Røget medister med remoulade, ristede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Æbleflæsk.
Lørdag 1/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 2/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli. Omelet med champignon, ost.
Mandag 3/11: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.
Uge 45
Tirsdag 4/11: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 5/11: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Biksemad.
Torsdag 6/11: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Makrel i tomat med mayonnaise. Æg med mayonnaise.
Fredag 7/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Porretærte.
Lørdag 8/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 9/11: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat. Tarteletter med skinkestuvning.
Mandag 10/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æblesild med kapers. Frikadelle med rødkål, asie.
Uge 46
Tirsdag 11/11: Sprængt oksebryst med æblesalsa, broccoli. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med karrysalat.
Onsdag 12/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Blomkålsgratin.
Torsdag 13/11: Sønderjysk spegepølse med pickles, broccoli. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 14/11: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 15/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 16/11: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Tunmousse med dressing. Jagtpølse med peberrodssalat.
Mandag 17/11: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Rullesteg med rødkål, asie.
Uge 47
Tirsdag 18/11: Kalkunbryst med pestocreme, gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, drueagurk. Æg med russisksalat.
Onsdag 19/11: Sprængt oksebryst med pickles, broccoli. Grov skinkesalat med cornichon. Stegt medister med rødkål.
Torsdag 20/11: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 21/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Pastaret med champignon, bacon.
Lørdag 22/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 23/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Mandag 24/11: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.