Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Menuplan november 2025

  1. Kåldolmer med skysauce, bagte gulerødder. Skovbærgrød med mælk.

  2. Stegt kamsteg med skysauce, rødkål. Fløderand med solbærsauce.

  3. Krebinet med stuvede ærter og gulerødder. Abrikosgrød med mælk.

  4. Svensk pølseret med ærter. Aspargessuppe.

  5. Millionbøf med kartoffelmos, broccoli. Vaniljebudding med saftsauce.

  6. Frikadeller med stuvet hvidkål. Frugtsuppe med kammerjunker.

  7. Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Porrerand med skysauce, bagte gulerødder.) Rødgrød med mælk.

  8. Kalkunbryst med champignonsauce, rosenkål. Hjemmelavet sorbet af citron.

  9. Rullesteg med svesker, skysauce, rødkål. Chokolademousse med flødeskum.

  10. Andesteg med skysauce, brunede kartofler, rødkål. Ris á la mande med kirsebærsauce.

  11. Stegt kylling, skysauce, blomkål. Pærevælling.

  12. Hamburgerryg med aspargessauce, buketgrønt. Abrikossuppe med kammerjunker.

  13. Forloren hare med vildtsauce, bagte rodfrugter. Blommegrød med mælk.

  14. Dampet rødspætte med aspargessauce, grønt. (Menu uden fisk: Hakkebøf med bearnaise, bønner.) Risengrød med kanelsukker.

  15. Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Hakkebøf med bearnaise, bønner.) Vaniljeis med ribs.

  16. Husarsteg med skysauce, ovnbagt ratatouille. Panna cotta med jordbærsauce.

  17. Karbonade med skysauce, stegte rødder. Stikkelsbærgrød med mælk.

  18. Boller i selleri. Klar oksekødssuppe.

  19. Kylling i karry, løse ris, ærter. Vaniljeis med havtornsauce.

  20. Maltbagte grisekæber i skysauce, mos, rosenkål. Hyldebærsuppe med tvebakker.

  21. Fiskefrikadeller med laks, persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Farsbrød med rosmarin, skysauce, bagte gulerødder.) Jordbærgrød med mælk.

  22. Grønlangkål med hamburgerryg og medister. Pandekager med æblekompot.

  23. Kalvesteg med skysauce, dinerbønner, perleløg. Ymerfromage med kirsebærsauce.

  24. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, romanescogrønt. Sveskegrød med mælk.

  25. Nakkekotelet med champignonsauce, gulerødder. Kærnemælkssuppe med rosiner.

  26. Gryderet med grisekød, cocktailpølser, løse ris. Rombudding med kirsebærsauce.

  27. Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rødbeder. Rødgrød med mælk.

  28. Dampet torsk med citronsauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, romanescogrønt.) Hjemmelavet vaniljeis med mango.

  29. Kalvehjerter i flødesauce, mos, dinerbønner. (Menu uden indmad: Frikadeller med skysauce, romanescogrønt.)  Ananas-fersken med vaniljecreme.

  30. Rullesteg med persille, skysauce, buketgrønt. Jordbærmousse.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links