Skip til hoved indholdet

GIS medarbejder med stærke planfaglige kompetencer til Teknik og Miljø

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Vil du løse opgaver som har stor betydning for borgere og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med data, der danner grundlag for kommunens planlægning og analyser?

Så er du måske vores nye kollega.

Det går godt på Lolland!
Vi leder derfor efter en ny kollega til Team Planer og Kort, der med baggrund i en god forståelse for de planmæssige processer kan udarbejde kort med høj kartografisk kvalitet. Du har en god teknisk forståelse og kan understøtte dine kollegaer i at skabe og formidle lokalplaner, digital kommuneplan og datavisualiseringer ved brug af geodata.

Din rolle i Planer og Kort vil primært være at tegne kort til planlægningen og indberette til Plandata.dk, men vi håber også at du vil med videre på vores digitale rejse og være med til at præge udviklingen i vores kommune.

Vi arbejder på en mere digitaliseret og datadrevet tilgang til vores planlægning, hvor data får en større betydning for hvordan vi udvikler kommunen. I øjeblikket er vi i gang med at migrere til digitale lokalplaner og arbejder med at få integreret 3D visualiseringer i vores arbejde, som udvider vores muligheder i forhold til kommunikation til borgere og politikere.

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring er ikke så afgørende, det vigtigste er engagement, gåpåmod og lyst til at bidrage til udviklingen af Lolland. Det er en stilling som kræver selvstændighed og giver god mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet.

Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team
Du kommer til at indgå i et team på 11 dygtige kolleger. I teamet arbejder vi med lokalplaner, myndighedsbehandling og korttegning i det åbne land, landsbyerne, byerne og sommerhusområderne. Vi indgår også i en lang række tværfaglige udviklingsprojekter om blandt andet Nakskov 2030, turismeudvikling på sydkysten, grøn omstilling, byfornyelses- og områdefornyelsesprojekter, Kommuneplan og ikke mindst projekter til Femern Bælt forbindelsen.

Vi kan tilbyde dig:

 • En arbejdsplads med høje faglige ambitioner, og med gode muligheder for faglig opkvalificering.
 • En udfordrende og spændende hverdag.
 • Afvekslende arbejdsopgaver.
 • En høj grad af medindflydelse på opgaveløsning og arbejdets tilrettelæggelse.
 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone, humor og et godt arbejdsmiljø.
 • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde.
 • En lækker kantineordning.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har en relevant uddannelse som f.eks. teknisk designer, bygningskonstruktør, geograf, kort- og landmålingstekniker, landinspektør eller tilsvarende.
 • Arbejder hjemmevant i QGIS og/eller MapInfo.
 • Har kendskab til og kan arbejde med Plandata.dk.
 • Har en faglig baggrund hvor GIS og datahåndtering er et grundlæggende værktøj.
 • Har et godt overblik og glæde ved at arbejde med datastrukturer og modeller.
 • Kan arbejde helhedsorienteret på tværs af fagligheder.
 • Kan samarbejde og dele viden med dine kolleger, men også kan arbejde selvstændigt.
 • Er god til at formidle og kommunikere dansk i skrift og tale.
 • Er udadvendt, tillidsvækkende, engageret, resultatorienteret og systematisk.

Om os
Lolland Kommune står midt i en rivende udvikling. Store infrastrukturprojekter skaber vækst, udvikling og job, og når Femern-forbindelsen står færdig i 2028, vil den nye transportkorridor til Europa give vækstmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købstæder, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Landskabet er på flere måder under forandring. Lolland Kommune har valgt at satse offensivt på vedvarende energi og grøn teknologi. Turisterhvervet er også i vækst i disse år. Derfor skal der i vores daglige arbejde sikres en bæredygtig udvikling, hvor benyttelse og beskyttelse af naturen, landskabet, ressourcerne og miljøet skal afvejes nøje.

Du kan læse mere om at bosætte dig i Lolland Kommune og om mulighederne for jobs til din evt. ægtefælle via linkene nedenfor:

Lolland lever livet
Firstmover
Fleksible udlejningsregler i Lolland Kommune

Yderligere information
Ved ønske om yderligere information om stillingen kan du kontakte Souschef Miriam Helsing på tlf. 54 67 64 02 eller Teknisk Designer Tine Krull Pedersen på tlf. 54 67 64 27.

Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansættelsesprocedure
Der er ansøgningsfrist 19. august 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 35 og 36.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest pr. 1. november 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Frist:

19-08-2022 23:59:00

Kontaktperson:

Souschef
Miriam Helsing

Jobområde:

Teknik, Miljø, Park og Vej

Afdeling:

Teknik- og Miljømyndighed

Ansættelsesvilkår:

Permanent contract

Ugentlig arbejdstid:

Fuldtid

Lokation:

Fruegade 7, 4970, Rødby