Lolland Kommune har fået ny hjemmeside

Lolland Kommune har tirsdag den 21. maj fået en ny hjemmeside. Indholdet og opbygningen adskiller sig ikke fra den tidligere hjemmeside, men indpakningen er blevet flottere. 

I skiftet mellem hjemmesider kan der forekomme enkelte fejl, og vi håber på din tålmodighed, hvis det skulle være tilfældet.

Oplever du problemer, fejl eller mangler på den nye hjemmeside, vil vi gerne have det at vide, så vi kan rette op på det. Send os derfor meget gerne en mail om problemet til webmaster@lolland.dk.

Nyhedsmail med Aktuel Information

Abonnerer du på nyhedsmailen med Aktuel Information, skal du være opmærksom på, at links i nyhedsmailen udsendt fredag den 17. maj muligvis ikke kan åbnes fra tirsdag den 21. maj. Det skyldes, at links kan ændre sig med den nye hjemmeside. Derudover er det ikke sikkert, at du vil modtage nyhedsmail den første uge efter åbningen. Du kan dog altid se al aktuel information ved at gå ind på www.lolland.dk/aktuelinformation.

Nyhedsmail med Meddelelser fra Plan og Miljø

Abonnerer du på nyhedsmailen med Meddelelser fra Teknik og Miljø, skal du være opmærksom på, at links i nyhedsmailen udsendt mandag den 20. maj muligvis ikke kan åbnes fra tirsdag den 21. maj. Det skyldes, at links kan ændre sig med nye hjemmeside. Derudover er det ikke sikkert, at du vil modtage nyhedsmail den første uge efter lanceringen. Du kan dog altid se alle meddelelser ved at gå ind på www.lolland.dk/meddelelser.