Integrationsprisen 2019

Kender du nogen, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Lolland Kommune? Så kan du nu - og frem til og med den 16. september 2019 - sende en indstilling til Integrationsprisen 2019.

I år er det 3. gang, at Integrationsrådet i Lolland Kommune uddeler Integrationsprisen, og du kan hjælpe med at finde ud af, hvem der fortjener den. 

Hvem kan indstille til Integrationsprisen 2019?

Enkeltpersoner, foreninger og virksomheder med bopæl/beliggenhed i Lolland Kommune kan indstille til Integrationsprisen.

Hvem kan modtage Integrationsprisen 2019?

For at kunne modtage Integrationsprisen, skal man have en geografisk tilknytning til Lolland Kommune. Derudover vil indstillingerne blive vurderet ud fra følgende faktorer: 

 • Særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.
   
 • Initiativer eller konkrete indsatser, der understøtter børn og unges uddannelse, udvikling og integration i Lolland Kommune.
   
 • En borger eller en borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for integration af den ældre generation af borgere af anden etnisk herkomst end dansk.
   
 • En borger eller borgergruppe, der har gjort en særlig indsats for opbygning af netværker på tværs af sproglige, kulturelle og religiøse forskelle, hvor det danske sprog er i fokus.
   
 • Nytænkende initiativer til at fremme integrationen i Lolland Kommune.
   
 • Initiativer til integration i foreningslivet.

Prisen kan ikke uddeles til ansatte i Lolland Kommune.

Hvem udvælger modtager af Integrationsprisen 2019?

Integrationsrådet udvælger 3 kandidater blandt de indkomne indstillinger, der alle opfylder kriterierne for at modtage prisen. Integrationsrådet beslutter, hvem af de 3, der indstilles til Integrationsprisen på deres møde den 23. september 2019.

Hvornår og af hvem overrækkes Integrationsprisen 2019?

Prisen overrækkes af borgmester Holger Schou Rasmussen ved et arrangement den 24. oktober 2019. (Der tages forbehold for ændring af dato). Stedet for prisoverrækkelsen er endnu ikke fastlagt, men vil blive et sted i Lolland Kommune. Udvalgte kandidater, dem der indstiller, Byråd og andre inviterede vil senere modtage invitation med alle oplysninger.

Indstilling af kandidater

Ønsker du at indstille en person, en forening eller en virksomhed til at modtage Integrationsprisen 2019, skal du udfylde den digitale formular via linket herunder senest mandag den 16. september 2019.

Udfyld og indsend indstilling til Integrationsprisen her. 

Du kan også vælge at få udleveret blanketten og udfylde den i hånden på Jobcentret, Lillievej 4, 4900 Nakskov.