"Den varme stue" i Maribo er et nyt tilbud til ensomme

Menighedsplejen i Maribo Domsogn og Røde Kors Midtlolland åbner 5. august "Den varme stue" i Maribo, som skal være et fristed for borgere, der føler sig ensomme og savner selskab.

Tilbuddet retter sig mod borgere på Midtlolland med et udækket socialt behov, og der vil være åbent mandag, tirsdag og onsdag kl. 9.00-14.00. Kaffe, te og frokost vil kunne købes købes til billige penge. 

Stuen drives af frivillige, og hvis man har lyst til at være frivillig, kan man kontakte Lise Frederiksen på tlf. 41784661.

Ideen med ”Den varme Stue” er at give ensomme mennesker et dagligt fristed med aktivitetsmuligheder, hvor der ikke stilles nogle krav til de besøgende, ligesom der ikke finder registrering sted. Stuen vil være uden alkohol (og euforiserende stoffer), og folk der møder påvirkede vil således ikke få adgang.

Den varme stue kommer til at ligge på Suhrs Gade 4C i  Maribo, og i forbindelse med åbningen 5. august holdes en lille reception i Røde Kors’ lokaler i Vestergade - med indgang fra Suhrs Gade.