Her er en oversigt over Naturskolens faciliteter.

Køkken

Med plads og komplet bestik, tallerkener, krus og øvrig service til én klasse (maksimum 30 elever og 2-4 lærere). Der er et stort køleskab, køkkenbord med to vaske, komfur med 6 kogeplader, kaffemaskine, elkedel, to almindelige varmluftovne, fryser og opvaskemaskine.

Alle forbrugsvarer skal medbringes. Også ting som opvaskemiddel, køkkenruller, kaffefiltre, salt, peber, håndklæder og viskestykker.

Overnatningsfaciliteter

Otte firesengsværelser (med hver to etagesenge) og et tosengsværelse (med en etageseng) - i alt 34 køjepladser.

Der er kun madrasser i sengene. Dvs. at alt sengetøj (dyner og linned) skal medbringes. Hvis der bruges sovepose, skal der medbringes et lagen til underlag.

Opholdsrum

På 1. sal er der et hyggerum. Ifølge brandmyndighederne er det ikke tilladt at overnatte (sove) på 1. salen.

Undervisningslokale

Lokalet er dimensioneret med 24 arbejdspladser (store elever), men kan dog med lidt god vilje rumme op til 30 elever på mellemtrinnet. Der er mobil tavle, lærred, plancher samt diverse håndbøger. Der kan kan lånes projektor til lokalet, men computer må man selv medbringe. Der er netadgang, men med lav kapacitet.

Laboratorie- og feltudstyr

Der er laboratorie- og feltudstyr i to separat aflåste depoter. Vær opmærksom på, at laboratorieudstyret kun må bruges under opsyn. For nærmere oplysninger om udstyr kontakt naturvejlederen.

Robåde

Naturskolen råder over fem 4-personers robåde med tilhørende sikkerhedsudstyr, som SKAL benyttes. På Naturskolen er der desuden en påhængsmotor (og benzin) til nødsituationer. Nogle både kan evt. være uanvendelige (under reparation mv.). Den aktuelle anvendelighed må før hvert besøg aftales med pedellen.

Vigtigt

Hvis klassen ønsker at benytte Naturskolens robåde, er det nødvendigt, at skolen på forhånd kontakter Naturskolen for at modtage en sikkerhedsinstruks, som den ansvarlige skoleleder/lærer på forhånd skal have underskrevet. Skolen skal også på forhånd have indhentet tilladelse fra elevernes forældre, hvis de skal med på rotur.