Borgerbooking

Med et bookingsystem på nettet giver Tandplejen i Lolland Kommune nu alle forældre mulighed for selv at booke, ændre eller aflyse deres barns/børns tandlægeaftaler.

Alle forældre inviteres til at logge ind på Tandplejens booking, hvor de selv kan booke tider, når deres  barn/børn skal til undersøgelse eller behandling i Tandplejen, En automatisk sms eller e-mail minder forældrene om det, når tiden nærmer sig.

Far og mor har i systemet mulighed for læse med i deres barns journal. Tandplejens notater kan læses døgnet rundt på borgerbooking. Det eneste det kræver er, at forælde logger ind med deres NEM-id.

Med det nye bookingsystem får forældrene nem og hurtig adgang til en lang række funktioner  og vigtige informationer. I en travl hverdag håber Tandplejen, at forældrene vil tage rigtig godt imod muligheden for at gå ind og book en tid hjemmefra i stedet for at være afhængig af at skulle ringe inden for åbningstiden. I første omgang opfordres forældrene til at logge på og opdatere kontaktoplysningerne.

Ved tvivlsspørgsmål kontakt venligst Tandplejen Lolland på telefon 54 67 75 55 eller e-mail tandplejen@lolland.dk

Børn fra 0-18 år

Alle børn fra 0-18 år, som bor i Lolland Kommune, kan gå gratis til tandlæge på én af kommunens to klinikker i hhv. Nakskov og Maribo.

Barnet bliver automatisk indkaldt til den klinik, I bor tættest på.  I kan dog frit vælge, hvilken klinik I ønsker at høre til. I bliver indkaldt til det første besøg, når jeres barn er cirka otte måneder.

E-mailadresse til begge klinikker: tandplejen@lolland.dk

Hvis du vælger privat tandpleje

Såfremt der vælges privat tandlæge til børn under 16 år ydes der et tilskud på 65%, de resterende 35% betales af forældrene, det samme gælder for tandregulering.

Hvis der vælges privat tandlæge, skal dette meddeles til Den Kommunale Tandpleje på e-mail tandplejen@lolland.dk, inden behandling hos privat tandlæge kan opstartes.