header-img

Sådan brevstemmer du

Alle stemmeberettigede har mulighed for at brevstemme fra 10. oktober til og med fredag 17. november. 

Du kan brevstemme i Borgerservices og Bibliotekernes åbningstid fra 10. oktober 2017 til og med fredag 17. november 2017. Fortryder du din brevstemme, har du mulighed for at brevstemme igen. Det er din sidste stemme, der tæller. Vælger du at brevstemme, kan du dog ikke også stemme på selve valgdagen.

Sådan brevstemmer du

Det er nemt og hurtigt at brevstemme. Mød op i Borgerservice med gyldig legitimation (for eksempel sundhedskort, kørekort, pas eller valgkort, når du har modtaget dette). Her får du udleveret en stemmeseddel og en konvolut. Personalet fortæller dig herefter, hvordan du skal gøre.

Her kan du brevstemme

I perioden for brevafstemning kan du brevstemme på Borgerservice i Maribo og Nakskov i åbningstiden. Derudover bliver der også mulighed for at brevstemme i bibliotekernes åbningstid i Maribo og Nakskov. Øvrige henvendelser til Borgerservice, der ikke omhandler brevafstemning, kan kun ske i Borgerservices almindelige åbningstid.

Fredag 17. november er sidste mulighed for at brevstemme, og derfor har Borgerservice og Bibliotek i Maribo og Nakskov åbent for modtagelse af brevstemmer fra kl. 9-17 denne dag.

Samlede åbningstider for brevafstemning
 

Maribo
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag den 17. november kl. 9-17

Nakskov
Mandag – fredag kl. 10-17
Fredag den 17. november kl. 9-17

Brevstemme andre steder end Lolland Kommune

Er det lettere for dig at afgive din brevstemme i et borgerservicecenter i en anden kommune, er der også mulighed for det. 

Sidst opdateret 18-08-2017