header-img

Kontakt med borgere og frivillige i sundhedsinfoen?

Hvad er Sundhedsinfoen?

Sundhedsinfoen er et forum, hvor du som borger kan få information, råd og vejledning af en fagprofessionel, der arbejde med sundhed og trivsel – enten som ansat i Lolland Kommune eller som forening under FrivilligCenter Lolland.

Sundhedsinfoen anvendes af den fagprofessionelle på tre måder:

  1. Markedsføring af tilbud/budskaber
  2. Booking af fysiske lokaler
  3. Afholdelse af events og foredrag.
     

Formålet med at bruge sundhedsinfoen afhænger af målgruppen:

Er du ansat i Lolland Kommune, og arbejder du for at fremme borgerens sundhed og trivsel eller forebygge sygdomme og dårlig trivsel, så kan du booke sundhedsinfoen til at informere, vejlede og rådgive i relation til dit arbejde. Det samme gælder, hvis du er forening under Frivilligcenter Lolland. Derudover har sundhedsinfoen en bred vifte af kommunikationskanaler, hvor aktiviteten og dit arbejde, fx kampagner, tilbud mv., kan blive markedsført igennem.

  1. Er du borger i Lolland Kommune, kan du gratis og uforpligtende møde op i sundhedsinfoen og få information, råd eller vejledning om det tema, som den fagprofessionelle har valgt er omdrejningspunktet for deres tilstedeværelse.


Hvordan bookes sundhedsinfoen?

Sundhedsinfoen har ikke faste åbningstider, men bemandingstider. Bemandingstider vil sige, at du har frihed til at vælge hvilket tidspunkt og dag, der passer med din kalender og aktualiteten af den aktivitet, du ønsker at have i Sundhedsinfoen. Alt efter om du er en forening under FrivilligCenter Lolland eller ansat i Lolland Kommune, gælder der forskellige procedurer for booking.

Er du en forening under FrivilligCenter Lolland?

Du booker sundhedsinfoen ved at kontakte centerlederen på tlf. 26 15 69 55 eller mail: kontakt@frivilliglolland.dk. Du vil herefter modtage en bookingblanket, som du skal udfylde og sende tilbage. Booking bør ske senest tre uger før arrangement i sundhedsinfoen.

Er du ansat i Lolland Kommune?
Du booker sundhedsinfoen ved at sende en bookingblanket til folkesundhedskonsulenter@lolland.dk. Bookingblanketten finder du på Intranettet på siden "Sundhedsinfoen" (du finder linket til Sundhedsinfoen fra Ældre & Sundheds side). Vi anbefaler, at booking bliver gjort senest seks uger før arrangement for at opnå størst markedsføringseffekt.
 

Sidst opdateret 18-10-2018