header-img

Velkommen til Lolland Kommune

Billeder af glade mennesker

Velkommen til Lolland.

Jeg har selv boet her hele livet og vil ikke bytte for noget. Det er derfor ikke uden grund, når jeg siger, at Lolland er et fantastisk sted at bo, arbejde og leve.   

Lolland Kommune rummer nemlig alle muligheder for en god hverdag for hele familien: Daginstitutioner, skoler, hele paletten af servicetilbud, attraktive job, et rigt forenings- og kulturliv, stor natur og fantastiske muligheder for et aktivt fritidsliv. 

Vores job som kommune er, først og fremmest, at give dig som kommende lollik de bedste rammer for at gøre jeres drømme og ambitioner til virkelighed.   

Vi er her for at gøre det så let for jer som muligt, så derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger her på siderne. Her finder du information om bolig, børnepasning, arbejdsmarkedet, skoler, fritidsliv og meget mere. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Jeg håber, at du finder dig godt til rette. Vi glæder os til at dele Lolland med dig.

Holger Schou Rasmussen

Borgmester

 

Bolig for alle

I Lolland Kommune er det nemt at finde den rette bolig, uanset om du kigger efter ejer-, leje-, almen- eller flexbolig.

Job på Lolland

Ledigheden er lav i Lolland Kommune, og her er ledige job at få. 

Børnepasning og skoler

I Lolland Kommune er der børnepasningstilbud til de mindste og skole og ungdomsuddannelser, til når børnene bliver større.

Kultur- og fritidsliv

Det sprudler med kulturelle tilbud, fritidsaktiviteter og hobbyforeninger i Lolland Kommune.

Naturoplevelser

Lolland byder på storslåede landskaber og et fascinerende dyre- og fugleliv. Her er naturoplevelserne lige rundt om hjørnet, uanset om der står aktiviteter eller ren afslapning på programmet.

Kultur- og fritidsoplevelser for børn og unge

Som barn og ung i Lolland Kommune kommer man ikke til at kede sig. Der er et stort udbud af fritidsaktiviteter, for både store og små, de fysisk aktive, de sportsinteresserede og de kreative sjæle.

Velkomstarrangement

En gang om året byder Lolland Kommune og borgmester Holger Schou Rasmussen nye borgere velkommen ved et særligt arrangement, som afholdes skiftevis i Nakskov og Maribo.

Sidst opdateret 24-07-2018