header-img

Kultur- og fritidsoplevelser for børn og unge

Som barn og ung i Lolland Kommune kommer man ikke til at kede sig. Der er et stort udbud af fritidsaktiviteter for både store og små, de fysisk aktive, de sportsinteresserede og de kreative sjæle.

Lolland Ungdomsskole

Lolland Ungdomsskole er et tilbud til alle børn og unge i alderen 13-18 år. På ungdomsskolen kan dit barn deltage i undervisning og kurser, komme på ture samt få en masse nye venner og oplevelser.

Læs mere på Ungdomsskolens hjemmeside.

Billedskolen Storstrøm

Hvis dit barn elsker at male og tegne, er Billedskolen Storstrøms fritidshold garanteret et hit. På holdene kan børnene gå på opdagelse i billedernes fantastiske verden og dyrke de kreative interesser.

Læs mere på Billedskolen Storstrøms hjemmeside.

Lolland Musikskole

Er dit barn glad for musik, står Lolland Musikskole klar med en lang række undervisningstilbud for børn og unge i fritiden. Her er mulighed for at spille og synge og samtidig få et stærkt socialt netværk.

Læs mere på Lolland Musikskoles hjemmeside.

Fodbold eller BMX?

Uanset om dit barn er til kajak, ridning, fodbold, svømning eller BMX, er der masser af idrætsaktiviteter i Lolland Kommune.

Se det store udvalg på Sportsråd Lollands hjemmeside.

Gadeidræt

I Nakskov, Holeby og Maribo finder du faciliteter, hvor dit barn kan udfolde sine evner inden for gadeidrættens verden - skateboarding, basket, parkour eller BMX.  Faciliteterne er åbne for alle – både begyndere såvel som de mere hærdede udøvere.

Læs mere om Nakskov Multipark 

Læs mere om Holeby BMX Bane.

Sidst opdateret 17-07-2018