header-img

Job på Lolland 

Ledigheden er lav i Lolland Kommune, og her er ledige job at få. Vi har mange virksomheder, der efterspørger dygtige medarbejdere inden for alle fag. Virksomheder og offentlige myndigheder på Lolland, Falster og Sydsjælland giver tilsammen et bredt arbejdsmarked for tilflyttere.
 

Job lokalt eller i pendlerafstand

Bor du i Lolland Kommune, kan du hurtigt komme mellem dit hjem og job. Har du bil, vil du opleve, at der er bedre plads på vejene end i storbyerne. Bruger du offentlig transport, er der gode togforbindelser mellem Lolland og Falster og Sjælland.

Lollandsbanen kører mellem Nakskov og Nykøbing Falster. DSB kører mellem Nykøbing Falster og Sjælland. Du kan komme med tog fra Nakskov til Maribo på 23 minutter og fra Maribo til Vordingborg på omkring en time.

Flyt karrieren til Lolland

Lokale virksomheder og myndigheder slår ledige job op på diverse job- og karriereportaler.

Som jobsøgende kan du kontakte vores Jobcenter og få råd og vejledning om beskæftigelse, ledige job, og informationer om, hvad de lokale virksomheder efterspørger.

Læs mere på vores side om Jobcenter Lolland.

Job i Lolland Kommune

Lolland Kommune er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Lolland Kommune er en stor arbejdsplads med ca. 4.000 medarbejdere. Vi har flere ledige stillinger, bl.a. inden for ældre- og sundhedsområdet, skoleområdet, administration mm.

Se ledige stillinger i Lolland Kommune.

Statslige arbejdspladser

Som led i planen om udflytning af statslige arbejdspladser får Lolland nye statslige arbejdspladser. 80 statslige arbejdspladser flytter til Nakskov, hvor NOTA (Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder) flytter ind på torvet i Nakskov.

Derudover er der statslige arbejdspladser i Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet i Maribo og i Politiet.

Ægtefællejob-ordningen

Er du ægtefælle eller samlever med én, som allerede har takket ja til en jobmulighed på Lolland eller Falster?

Så er der hjælp at hente gennem Ægtefælle-ordningen. Ordningen giver medflyttende ægtefæller eller samlevere hjælp til jobsøgning og netværk i området.

Den lokale erhvervsorganisation Business Lolland-Falster administrerer ægtefælle-ordningen og arbejder blandt andet med at skaffe kvalificeret arbejdskraft til de lokale virksomheder. Business Lolland-Falster har et stærkt netværk af virksomheder på Lolland-Falster, der står sammen om at skabe job til medflyttende ægtefæller eller samlevere, der flytter til området.

Læs mere om ægtefællejob-ordningen.

Iværksætter

Business Lolland-Falster giver også råd og vejledning, hvis du overvejer at starte selvstændig virksomhed på Lolland.

Business Lolland-Falster er en lokal erhvervsorganisation, som understøtter virksomheds- og jobudviklingen på Lolland og Falster. Business Lolland-Falster samarbejder med Væksthus Sjælland, Copenhagen Capacity, VisitDenmark og Guldborgsund og Lolland Kommune.

Læs mere på Business Lolland-Falsters hjemmeside.

 

Sidst opdateret 03-07-2018