header-img

Børnepasning og skoler

I Lolland Kommune er der børnepasningstilbud til de mindste og skole og ungdomsuddannelser, til når børnene bliver større.

Børnepasningstilbud

Lolland Kommune er der mulighed for at få passet de mindste i integrerede daginstitutioner, dagplejer, børnehaver og skovbørnehaver.

Der er pasningsgaranti for tilflyttere inden for 2-3 måneder fra ansøgningstidspunktet, alt efter om du har barnet i pasningstilbud i din nuværende kommune.

Når dit barn når skolealderen bliver det automatisk overflyttet fra en plads i dagtilbud til en plads i FørskoleSFO. For børn, der går i 0. til 2. klasse, er der SFO, og for børn, der går i 3. til 6. klasse, er der juniorklub.

Få overblik over dagpleje og daginstitutioner i kommunen.

Læs mere om pasningstilbud i Lolland Kommune.

Skriv dit barn op til pasningstilbud online på Digital Pladsanvisning. 

Folkeskoler

I Lolland Kommune er der to overordnede distriktsskoler, som består af 11 skoleafdelinger.

Der er frit skolevalg i Lolland Kommune. Som forælder bestemmer du, i hvilken af kommunens to distriktsskoler, dit barn skal gå i.

Se en oversigt over skolerne i Lolland Kommune.

Læs mere om skolerne i Lolland Kommune.

Skriv dit barn op til skolestart elektronisk på Indskrivning.dk.

Privatskoler

I Lolland Kommune er der fem privatskoler. Ønsker du, at dit barn skal gå i privat- eller friskole, skal du kontakte privat- eller friskolen for indmeldelse.

Ungdomsuddannelser

Erhvervsrettede uddannelser, gymnasiale uddannelser, professionsbachelorer og VUC. Der er mange muligheder for at tage en ungdomsuddannelse i Lolland Kommune.

Læs om erhvervsrettede uddannelser.

Læs om Maribo Gymnasium. 

Læs om Nakskov Gymnasium og HF. 

Læs om VUC Storstrøm.

Sidst opdateret 17-07-2018