header-img
  • Udgivet 31.10.2018

Lolland Lever Livet

Lolland Kommune har igangsat kampagnen ”Lolland Lever Livet”. Kampagnen skal udbrede budskabet om, at Lolland er et godt sted at bo og arbejde.

Gode jobmuligheder, attraktive boliger, fantastisk natur og et stærkt fællesskab. Lolland har masser at byde på, og det sætter Lolland Kommunes nye bosætningskampagne ’Lolland Lever Livet’ fokus på.

På hjemmesiden lollandleverlivet.dk kan man læse om Lollands mange kvaliteter og møde en række af kommunens borgere, som fortæller om deres liv på Lolland.

Hjemmesiden er omdrejningspunktet i en større bosætningskampagne, som skal nå endnu længere ud med budskabet om, at Lolland Kommune er et godt sted at bo og arbejde. Kampagnen skal understøtte de mange indsatser, som Lollands borgere, frivillige, foreninger og virksomheder allerede gør.

Hjælp med at sprede budskabet 

Vi vil gerne udbrede de mange gode historier om Lolland, men de bedste ambassadører for, hvad Lolland har at byde på, er selvfølgelig jer, der bor her. Derfor får vi brug jeres hjælp.

Allerede nu kan I på Instagram vise og fortælle om livet på Lolland via vores hashtag #lollandleverlivet. Og på Facebook vil vi også løbende spørge jer om, hvad I synes der er særligt godt ved at bo her.

Vi håber, I vil tage godt imod kampagnen og være med til at sprede budskabet om det gode liv på Lolland.