header-img
  • Udgivet 13.4.2018

Få hjælp til at gennemgå privat udlejningsejendom

Som lejer har du nu mulighed for at få professionel hjælp til at gennemgå en privat udlejningsejendom - gerne inden du skriver under på lejeaftalen.

Alt for mange lejere af private ejendomme i Lolland Kommune har oplevet, at boligen ikke svarer til det, der er blevet lovet. For at styrke indsatsen mod boligspekulanter og for at sikre private lejere ordentlige boligforhold tilbyder Lolland Kommune nu hjælp til at gennemgå private udlejningsejendomme.

Boligsocial medarbejder tjekker forholdene

Lolland Kommune har i år ansat en boligsocial medarbejder til at hjælpe alle, som gerne vil have gennemgået en privat udlejningsejendom, inden de skriver under på en lejeaftale. I gennemgangen bliver der blandt andet set på, om boligen er forbundet med en umiddelbar sundheds- eller brandfare.

Den boligsociale medarbejder kommer også gerne ud til lejere, som allerede bor i utilfredsstillende private udlejningsejendomme. I de tilfælde vil Lolland Kommune indlede en dialog med udlejeren om boligforholdene.

Kontakt Teknik og Miljø

Kontakt Teknik og Miljø på mail: tmm@lolland.dk, hvis du ønsker hjælp til at gennemgå en privat udlejningsejendom.

Vil du klage over en bolig, som du allerede bor i, kan du bruge klageskema her. Her finder du også kommunens procedure for anmeldelser af dårlige boligforhold.