header-img

Naturvejledning

Guidede ture
Naturvejledningen i Lolland Kommune arrangerer guidede ture, hvor du sammen med andre kan opleve den smukke lollandske natur og høre fortællinger fra områderne.

Se folderen med de guidede ture for 2016.

Har du spørgsmål til turene, kan du kontakte naturvejleder Uffe Nielsen på mail: ufni@lolland.dk eller tlf. 25 47 29 09 eller naturvejleder Klaus Bek Nielsen på mail: klbni@lolland.dk, tlf. 20 28 27 32.

Naturskolen
Lolland Kommune har Naturskolen ved Maribo Søndersø, som lejes ud til naturundervisning.
  
Naturtraileren
Naturtraileren er et tilbud til skoler, institutioner, foreninger og alle andre naturinteresserede grupper i Lolland Kommune. Traileren er fyldt med udstyr, der kan medvirke til større og mere intensive naturoplevelser af alt det spændende, som er derude. Lolland Kommunes naturvejledning står for driften af naturtraileren, men det er overvejende et "gør det selv tilbud", selvom vi naturligvis vil være behjælpelige med rådgivning og komme ud og lave naturvejledning, hvis det ønskes.

Se naturtrailerens priser og indhold her.

Naturvejledning på din smartphone
Oplev Lolland med app'en Det Naturlige Lolland. Den kan hentes i Google Play og App Store. Det Naturlige Lolland guider dig ved hjælp af GPS-teknologi ud på naturskønne ruter med små historier, billeder, film og lydklip.

App’en inspirerer til flere forskellige ruter på øen, og der er ture for enhver smag, hvad enten man er til fods, på cykel eller i bil.

Download introduktion til app'en.

Følg Det Naturlige Lolland på Facebook.

 

Sidst opdateret 19-01-2017