header-img

Forespørgsel om leje af Naturskolen

Se venligst kalenderen for Naturskolen forud for din forespørgsel, da Naturskolen kan være optaget i perioden. Læs venligst vores retningslinjer samt regler for lån af Naturskolen her.

Bemærk at dette er blot en forespørgsel - endelig godkendelse i forhold til leje af Naturskolen besluttes af Erik G. Lindstrøm, som kan kontaktes på tlf. 54 67 68 84.

Fra 2019 vil vi kun undtagelsesvis kunne tilbyde naturvejledning. Til gengæld har vi lavet en lang række sjove og lærerige "gør-det-selv" tilbud. Kontakt naturvejleder Klaus Bek Nielsen på naturvejledning@lolland.dk eller på tlf. 20 28 27 32 for at høre nærmere. Yderligere oplysninger på www.naturparkmaribo.dk.

Ankomst, åbning og afrejse aftales med pedel Bjarne Løwe på tlf. 51 29 61 18. Præcise ankomst- og afrejsetider aftales før hvert besøg. Evt. aflysning af ophold skal ske hurtigst muligt eller senest en måned før ophold til naturvejledning@lolland.dk.

Der betales for minimum 10 personer ved ophold på Naturskolen.

OBS! Pr. 1. marts 2019 indføres et bookinggebyr på 500 kr. som indbetales senest én uge efter indsendelse af forespørgsel. Dette modregnes i den endelige faktura, men returneres ikke ved afbud eller udeblivelse.

 

Forespørgsel

Navn (f.eks. skole-/foreningsnavn): 
Navn/kontaktperson: 
E-mail: 
Tlf./mobil nr.: 
Opholdets anledning: 
Forventet antal deltagere: 
CVR. nr.: 
EAN-nr.: 
  
Opholdets varighed (dage): 
Dato for opholdet (dd/mm - åååå) - (dd/mm - åååå): 
Rengøring ønskes:
Har du noget at tilføje din forespørgsel? 
Bekræft venligst at du har læst regler samt rettigheder i forbindelse med leje af Naturskolen. Samt, at være indforstået med Naturskolens bookinggebyr (kr. 500), som ikke returneres ved udeblivelse eller afbud!
  

Sidst opdateret 05-03-2019