header-img

Kulturtjenesten

En nyskabende kulturel læringstjeneste for Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner.

Kulturtjenesten er et unikt initiativ i Lolland, Guldborgsund og Vordingborg Kommuner, som formidler og udvikler børne- og ungekulturtilbud til, med og for dagtilbud og folkeskoler.

Kulturtjenesten er oprindeligt skabt i et samarbejde mellem Dagtilbud, Skole og Kultur og Fritid i Guldborgsund og Lolland Kommuner, Skoletjenesten på Sjælland samt kulturaktører på Lolland-Falster. Fra 1. april 2014 er Vordingborg Kommunes institutioner og kulturaktører også med i Kulturtjenesten. 

Kulturtjenesten bygger på et stærkt netværk, som går på tværs af institutionelle, faglige og kommunale grænser og gør det lettere for kunstnere og kulturformidlere at finde samarbejdspartnere på børne- og ungekulturområdet.

Kulturtjenesten har til formål at gøre det lettere for skoler og dagtilbud at benytte lokale kulturtilbud og i dialog med skoler og dagtilbud at skabe grobund for udvikling af nye kulturtilbud, som har sammenhæng med læreplaner og trinmål i dagtilbud og folkeskoler. 

På Kulturtjenestens website kan man bl.a. tilmelde sig nyhedsbrevet, læse om undervisnings- og formidlingstilbuddene med mere.

 

Læs mere på Kulturtjenestens hjemmeside

Kulturtjenesten

Sidst opdateret 08-03-2017