header-img

Kulturkonference 2018

Flere med i kulturlivet?

Lørdag den 3. november 2018 inviterer Lolland Kommune - Sektoren for Kultur, fritid og borgerservice til kulturkonference for alle kulturaktører og foreninger i kommunen.

I år sætter vi fokus på, hvordan vi får flere med i kulturlivet, og hvorfor det er vigtigt, at vi lykkes med denne mission. Skuespiller Thure Lindhardt skyder dagen i gang med en veloplagt fortælling om, hvorfor begreber som kultur og dannelse er vigtige, også i 2018.

Kulturkonferencen finder i år sted i Rødbyhavn Sportshal, og vi åbner for tilmelding omkring den 1. september, så husk at sætte kryds i kalenderen. Det endelige program kommer senere, men I må gerne allerede nu tænke over, hvem I vil indstille til Kulturpriserne 2018. Der uddeles 2 priser til henholdsvis en forening og en enkeltperson, der gør en særlig indsats for kulturlivet på Lolland. Indstillinger til Årets Kulturpris sendes via nedenstående formular, -og alle kan indstilles.

Kontakt Kultur- og Fritidskonsulent Louise Boye Moe på tlf. 54 67 68 93, hvis du har yderligere spørgsmål.

Indstilling til Årets Kulturpris 2018

Den årlige Kulturpris som gives til en person eller forening, som har gjort en ekstraordinær indsats for kulturen i Lolland Kommune, uddeles under konferencen.

Indstillinger til Årets Kulturpris sendes via nedenstående formular, -og alle kan indstilles.

Sidste frist for indstilling til Kulturprisen er mandag den 3. september 2018.

 

Navn: 
E-mail: 
Tlf./mobilnr.: 
Jeg indstiller hermed følgende forening/klub/person til årets kulturpris i Lolland Kommune: 
Begrundelse/motivation: 

Sidst opdateret 01-08-2018