Skip til hoved indholdet

Beredskabsfaglig håndværker til Lolland-Falster Brandvæsen

Vil du være en aktiv del af udviklingen af Lolland-Falster Brandvæsen? Og vil du bidrage til løsningen af brandvæsnets samlede opgavesæt? Så er det måske dig, vi søger!

Lolland-Falster Brandvæsen søger en beredskabsfaglig håndværker til ansættelse pr. 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Dine arbejdsområder
Lolland-Falster Brandvæsen dækker Lolland- og Guldborgsund Kommune. Du vil komme til at arbejde i teknisk afdeling, hvor arbejdsområderne spænder bredt over drift og vedligeholdelse af bygninger, materiel, køretøjer og opbygning heraf samt administration, indhentning af tilbud, varemodtagelse og kundebetjening. Du skal derfor være bredt favnende og kunne varetage/hjælpe til ved arbejdsopgaver, der indebærer: montage, mekanik, elektronik, skære- og svejseopgaver, lager/logistik samt administration.

Som medarbejder i Lolland-Falster Brandvæsen, skal du i øvrigt være klar til at deltage i løsning af brandvæsnet samlede opgavesæt.

Stillingen er pt. placeret i brandvæsnets tekniske afdeling med reference til vores operative chef. Det daglige arbejdssted vil som udgangspunkt være Maribo. Du skal dog forvente, at en række opgaver er placeret på vores øvrige matrikler.

Lolland-Falster Brandvæsen er en dynamisk organisation, og vi forventer, at du deltager aktivt i udviklingen af Lolland-Falster Brandvæsen som virksomhed og som arbejdsplads.

Vi ser gerne, at du har flest mulige af følgende faglige kvalifikationer og forventer, at du er villig til at gennemføre de uddannelser, vi finder nødvendige.

  • Beredskabsfaglig uddannelse på mellemlederniveau, herunder uddannelse som indsatsleder
  • Er i besiddelse af en relevant håndværksmæssig baggrund
  • Kørekort til kat. B og C, også gerne til kat. CE
  • Er velformuleret i skrift og tale
  • Har erfaring med sagsbehandling
  • Bredt kendskab til beredskabsfagligt arbejde
  • Behersker engelsk eller tysk i skrift og tale på brugerniveau
  • IT-kundskaber på brugerniveau.
Af personlige kvalifikationer og egenskaber, ser vi efter følgende:
  • Godt fysisk form
  • Gode samarbejdsevner og gode analytiske evner
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt og er serviceorienteret, ambitiøs, visionær, struktureret og loyal.
  • Er i besiddelse af et godt humør og indstillet på meget varierende arbejdstider
  • Er interesseret i brandvæsnets frivilligarbejde og deltagelse heri
  • Er uddannelsesparat og er indforstået med at gennemføre de beredskabsfaglige og civile kurser, vi finder nødvendige
Stillingen tilknyttet en indsatsledervagtfunktion med base i Nakskov, og for at opnå varig ansættelse i stillingen er det et krav, at du enten er uddannet indsatsleder, eller at du gennemgår og består uddannelsen indenfor de første 3-4 ansættelsesår.

Ved vurderingen af kvalificerede ansøgere lægger vi vægt på, at du i din dagligdag herunder din fritid er stærkt lokalt forankret i indsatslederområdet. Den enkelte indsatsledergruppe benytter ofte korte vagtbytter mellem kollegaerne både i og udenfor normal arbejdstid.

Lolland-Falster Brandvæsen ønsker at afspejle bredden i den danske befolkning, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, etnisk herkomst, religion mv. til at søge.

Du kan læse mere om Lolland-Falster Brandvæsen på vores hjemmeside.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, der besættes i henhold til gældende overenskomst. Din indplacering sker på baggrund af din beredskabsfaglige uddannelse og erfaring samt principperne for ny løn. Du skal i forbindelse med ansættelsesprocessen fremvise straffeattest og børneattest.

Ansøgningsproces
Der er ansøgningsfrist d. 18. maj 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 21.

Du skal forvente at afsætte op mod 4 timer til jobsamtalen, der udover samtaler også vil bestå af praktiske såvel som teoretiske opgaver.

Ønsker du flere oplysninger?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingschef for operativ afdeling: Bjarne Larsen på tlf. 61 94 80 30 eller afdelingschef for forebyggende afdeling: Morten Andersen på tlf. 61 94 80 20.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Frist:

18-05-2022 23:59:00

Jobområde:

Lokation:

Lolland Falster Brandvæsen / Skibevej, 2, 4930, Maribo