header-img

Sundhedsinfoen

Hvad er sundhedsinfoen?

Sundhedsinfoen er et lokale på Maribo Sundhedscenter og Nakskov Sundhedscenter. I Sundhedsinfoen kan du som borger få råd, information og vejledning om sundhed og trivsel, og der er altid tid til at hjælpe dig med dine spørgsmål. 

Hvilken information og vejledning kan jeg få?

Hvilken information og vejledning du kan få, afhænger af hvem, der booker Sundhedsinfoen. Det kan være alt fra frivillige foreninger, fx. Ungdommens Røde Kors, Dansk Folkehjælp eller Hjerteforeningen, til ansatte i Lolland Kommune, fx. forebyggelses- og folkesundhedskonsulenter, sygeplejersker eller ergoterapeuter. Sundhedsinfoen bliver både anvendt til enkeltstående aktiviteter og til foredrag og workshops. Hvilken form for arrangement, Sundhedsinfoen byder på, afhænger af, hvem der booker sundhedsinfoen og hvilken efterspørgsel, der er.

Hvordan kan jeg følge med i, hvem der booker sundhedsinfoen?

Er du interesseret i at vide, hvad der sker i sundhedsinfoen, så kan du følge Folkesundhed Lolland på Facebook eller holde øje med ugeavisen. 

Har du spørgsmål i relation til Sundhedsinfoen så skriv til folkesundhed@lolland.dk, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

Sidst opdateret 27-09-2018