header-img

Familie og Alkohol

Fylder alkohol for meget i din familie? Så kan vi hjælpe dig.

Familie og Alkohol er et tilbud til dig, der lever i en familie, hvor alkohol er begyndt at fylde for meget. Det påvirker måske jeres hverdag og trivsel? Eller jeres relationer, så I let kommer op at skændes? Det kan vi sammen lave om på.

Et skræddersyet forløb til dig og din familie

Vi tilbyder samtaler og forløb, der kan hjælpe dig og din familie tilbage på en bedre kurs. Vi tager udgangspunkt i hele familien, og du kan være med, uanset om du vil deltage alene eller sammen med din partner, børn, unge, forældre eller andre du har et nært forhold til. Sammen laver vi en skræddersyet plan, der passer til netop dig og din familie.

Har du lyst, har vi i perioder også gruppeforløb for unge, familier og pårørende, hvor du kan møde andre, der måske er i samme situation som dig.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 25 18 96 20 i telefontiden:

  • Mandag-Torsdag kl. 8-16
  • Fredag 8-13

Det er gratis, og alle kan henvende sig. Uanset om det er dig, der drikker lidt for meget, eller en i din familie. Ring også meget gerne, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig og gerne vil have mere information. Det er uforpligtende, vi har tavshedspligt, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Har du ikke mulighed for at ringe i åbningstiden, kan du altid lægge en besked. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Hos Familie og Alkohol møder du et team af professionelle rådgivere. Vi har alle mange års erfaring, og vi ved, hvad der skal til for at hjælpe dig og din familie.

Familie og Alkohol er støttet af TrygFonden og er en indsats under Broen til Bedre Sundhed. Et partnerskab mellem Lolland og Guldborgsund Kommuner, Region Sjælland, de praktiserende læger og det lokale erhvervsliv.

Sidst opdateret 27-09-2018