header-img

Problemer i boligen

SkimmelsvampSkimmelsvampe i boligen kan gøre mennesker syge. Her kan du læse mere om skimmelsvampene, hvad årsagerne er til, at de er i boligen, og hvordan du fjerner dem.
Læs mere >>
NedrivningDer er ca. 3.500 tomme og tiloversblevne boliger i Lolland Kommune. Kommunen arbejder på at reducere antallet ved tilbud om frivillig nedrivning, opkøb til nedrivning og kondemnering.
Læs mere >>
Pulje nedrivningLolland Kommune har fået 8,6 mio. kr. i rammetildeling fra den nye landsbyfornyelsespulje af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Puljemidlerne skal primært anvendes til opkøb og nedrivning af skæmmende boliger.
Læs mere >>
KlageHer kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, når du vil klage over en faldefærdig bolig, eller hvis du bor i en lejebolig og er plaget af fugt og måske skimmelsvamp. 

Læs mere >>

Tilstoppet kloakSom husejer er det dit ansvar at holde afløbssystemet i orden og få repareret kloakrørene, hvis de stopper til, eller der opstår brud.
Læs mere >>
SkadedyrFå gode råd og hjælp til, hvordan du slipper af med skadedyr som fx mus, rotter, dræbersnegle, parasitter på dyr og mennesker, hvepse og bier.
Læs mere >>
Jordforurening

Kortlægning af jordforurening bliver administreret af de enkelte regioner. På Region Sjællands oversigtskort kan du se, om din grund er registreret som forurenet eller muligt forurenet.
Læs mere >>
 

Sidst opdateret 12-12-2016